Меню

Избрани новини

Риалити

Грозно! Женски бой и селски обиди в прайм тайма по NOVA (видео)

Задава се най-скандална седмица в „Черешката на тортата“

Че „Черешката на тортата“ се превърна в бледо сейрджийско подобие на „Биг Брадър“, създадено да запълни ефирната дупка от скандали зейнала след края на поредния сезон е отдавна очевидно.

Доказателството идва с гръм и трясък тази седмица точно в 20:00, когато цели семейства вечерят пред телевизора. Възрастни и деца ще гледат уродливото поведение на Валентин Кулагин спрямо друга участничка в предаването – Нора Недкова, научи репортер на LifeOnline.bg.

Пример на подрастващите за отношенията между зрели хора в прайм тайма ще бъдат изрази като: „Мис „Село“, доячка, маймунско лице, пигмей и зле поддържан травестит“, това са само малка част от сравненията, с които Кулагин кичи актуалната победителка в конкурса „PLAYMATE 2017“.

Валентин демонстративно хвърлял в лицето на миската храна, употребявани салфетки и всякакви отпадъчни материали, за да я накара да спре да говори.

Гласът на Нора го побърквал и Кулагин стигал до крайности, коментира ХотАрена.

Както първо LifeOnline.bg съобщи, след постоянните провокации, нервите на варненката не издържали и тя плиснала пълна чаша в лицето на злобния домакин Валентин Кулагин в петъчната вечер.

Настанало такова меле, че се наложило да бъде повикана полицейски патрул, който да озапти разбеснялата се двойка. Според свидетели на случката, камерите на операторите в нискобюджетното предаване са били изключени и не са заснели скандала, но един от останалите участници Люси Иларионов, Алфредо Торес или прохождаща актриса е заснел на телефона си случилото се.

Вальо Кулагин често се замесва в публични скандали завършващи в районното, коментират запознати със скандалния характер на гримьора. Неведнъж той е посягал на жени, но се е сбивал по заведения и с други хомосексуални. Той отдавна има мераци да бъде герой в „Биг Брадър“ и най-вероятно тази му отколешна мечта е задвижила скандалното му поведение, с което се надява да привлече вниманието на продуцентите на сеирджийското предаване. Забележете, че и двете шоута се продуцират от една и съща компания.

Мъжкото момиче Нора също не оставала длъжна на Вальо по време на вечерите, доверяват източниците. Тя не пропускала да намекне за съмнителната сексуалност на Кулагин и често му показвала среден пръст, което допълнително изнервяло пернатия провокатор. 

Останалите участници в седмицата – Люси Иларионов, Алфредо Торес и прохождаща, млада актриса, се възмущавали, че вечерите минавали под акцента на Недкова и Кулагин, и те не могат да блеснат пред аудиторията.

Скандалните ситуации и манджи, ще започнат да въртят участниците още тази вечер в 20:00 по NOVA.Коментари (1)

Веселка Тодорова По-тъпа статия не бях чела! Възпитанието на децата е отговорност на родителите, а не на телевизията!!! Като не искате да го гледат, не им го пускайте! Не знам кой е писал статията, но изключително просташки изказ за журналистика!
14.02.2018 07:17 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза