Меню

Избрани новини

Риалити

Дебора бере душа в психиатрията: Сринаха ми психиката, бях на диазепам и валидол

"Мис Махмурлук" обвинява „Биг Брадър“ в уронване на престижа и застрашаване на здравето й

Трета седмица чалга певицата Дебора лежи в столична клиника, където лекува паник атаките си, засилили се по време на участието й в "Биг Брадър". Припомняме, че престоят й в Къщата продължи само седмица. В една от мисиите видинчанката получи прозвището "Мис Махмурлук", който й подсказа в каква светлина е представяна пред телевизионната аудитория. 

Дебора пожела да напусне по собствено желание предаването, но в крайна сметка я изгониха заради вулгарна реплика към Големия брат

По-рано днес Дебора пусна видео на живо от болничната си стая. Ето и основните акценти в разказа й:

"Преди две години получих паник атаки, които продължиха доста време. Изведнъж те обзема страх без причина, сърцето започва да ти бие учестено, устата да ти изсъхва, започва да ти трепери сърцето, имаш чувството, че ще припаднеш. Една година пиех хапчета, изчезнаха и известно време бях добре. Един месец преди "Биг Брадър" отново почнах да получавам същите паник атаки, а в Къщата започнаха да се засилват. Нямах лекарства, защото не бях ходила на лекар за да ми изпише. Затова потушавах атаките с алкохол, по някакъв начин ме успокояваше.

От "Биг Брадър" ме изкараха алкохоличка, което не е така, защото в анкетата, която съм попълнила пише, че получавам паник атаки. Те не взеха никакви мерки срещу това и аз се самолекувах с алкохол. Излъчвали са кадри как само се наливам, а навън никой от зрителите не знаеше причината защо аз всъщност си наливам чашата с вино или съмърсби, а тя е, за да се успокоя.

Джино Бианкалана

Първата вечер наистина бях притеснена, напих се, прекалих с алкохола от притеснение. Когато поисках да изляза, бях изпаднала в ужасно състояние - получих сърцебиене, исках да напусна доброволно, за да започна да се лекувам. След като не ме пуснаха, бях супер изнервена, сърцето ми щеше да изхвръкне.  

Все още съм в болница, вече трета седмица съм тук. С лекарства докторите успяха да овладеят паник атаките ми. Но след като излязох от шоуто, получих нервен крив, бях в "Пирогов" поне 6-7 пъти да ми бият инжекции диазепам. "Биг Брадър" срина моята психика, изкараха ме алкохоличка, а имаше хора, които пиеха много повече от мен и то от сутринта. Напила съм се два пъти, и то защото получих паник атаки. 

Надявам се до 25 декември, когато е рождения ми ден, да ме изпишат, защото се чувствам доста по-добре. След известно време лечението ми ще продължи. Разказвам всичко това, защото исках да се разбере истината за това защо съм се държала по този начин и защо исках да напусна.

Благодаря на лекарите, които полагат големи усилия за мен. Обидена съм на "Биг Брадър" за "Мис Махмурлук". След като ме нарекоха така, получих паник атака, защото се досетих какво се излъчва навън - как пия и се наливам с алкохол. Аз в Къщата пиех постоянно валидол, от сутринта до вечерта, по 5-6 на ден".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза