Меню

Избрани новини

Риалити

20 години! Камелия и Цветин най-здравата двойка в лекия жанр

Как запазват пламъка помежду си толкова много време?

Певицата Камелия разкри разковничето към хармонията във връзката ѝ с любимия Цветин - то се крие в грижата, която полагат един за друг вече 20 години. Тя го познава буквално от дете, но се влюбва в него, когато го вижда вече възмъжал на 19, след като се завръща от първия си голям ангажимент като певица в Швейцария. 

"Такава сила имаше в него, толкова чиста енергия, че аз се влюбих от раз и започнаха едни битки между разума и сърцето... Че той е малък още, че тепърва трябва да ходи в казарма... Радвам се, че преборих клишетата и послушах интуицията си. Станахме гаджета точно като правех първите си стъпки в компанията, с която работех 18 години. Той беше гвардеец, стоеше пред президенствтото. Познавах го по кривите крака и му махах редовно, като минавах.", сподели с усмивка хамелеонът на лекия жанр. 
Камелия е категорична, че Цветин е подхранил  самочувствието на артиста в нея, пише Монитор.

"Дълго време не се харесвах, гласът ми трепереше, срамувах се. Цветин е много по-малък от мен, но ме научи на много неща, най-вече на търпение. И постепенно в мен започнаха да се отключват качества, за които не подозирах, включително провокацията. Да изляза аз по лепенки на гърдите на сцената и да не ми пука, да се чувствам добре.", обяснява бившата Мис Чипровци.
От 18 февруари тя ще търси Гласът на България заедно с Графа, Иван Лечев и Поли Генова. "Този сезон е "Уау" в сравнение с предишния. Графа прилага какви ли не номера, за да привлече един участник в отбора си, с Лечев го играят партия.

Поли е по прецизността във вокалите, тя е учила, работила е с дечица, ако трябва да ти говори професионално за музика може да те разплаче. Аз съм по емоциите. За мен е важно в един глас да има живот, защото чувам доста школувани, добре развити гласове, но те са равни и не те докосват с нищо.", казва Камелия.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати