Меню

Избрани новини

Фен зона

Помните ли пияната Магда? Е, вече няма да е певица! (видео)

Договорът й с „Пайнер“ изтича и едва ли ще бъде подновен

В последните дни за певицата Магда се писа по всички таблоидни издания, но не заради някоя нейна песен, най-вероятно стара, понеже нова няма, а защото най-накрая е родила, за което щастливо майчинство писа и LifeOnline.bg.

Последва и новината, че прекратява кариера, че тя такава имала ли е? Едва ли някой ще се сети за заглавието на нещо от нейното творчество като певица.

Виж от творчеството й като водеща има незабравими моменти и „заглавия.“

Няма как да сте забравили издънката й от 12-тите Годишни Музикални Награди на „Планета“, тогава водещите бяха трима – Кали, Магда и Борис Дали - почти като Лина, Пена и Камшик Тодора.

Тогава Кали с дълъг опит на сцена, пред камери и в телевизия се справяше блестящо, Борис Дали бе умерено стриктен и караше по сценарии, но истинската атракция на вечерта беше недоразумението наречено Магда.

Татяна

Тази неуспешна певица се беше ушила като казак и то явно от обяд. Половината от звуците в българския език бяха „трррудно пррроизносими“ за добре почерпената „водеща”.

Езикът, погледът и главата й бяха толкова натежали, че анонсирането на каквото и да било следващо изпълнение на сцената се приемаше като истинско събитие и можеше да се определи като голямо геройство.

В следствие на алкохолното опиянение за четирите часа на спектакъла Магда направи над осемнайсет хиляди грешки, лапсуси и пиянски оплитания на езика, с което може да бъде включена в рекордите на Гинес.

Та певицата без песни шумно обяви, че спира да пее - договорът ѝ с „Пайнер“ изтича през август и Магда не мислела да го подновява, най-вероятно и Митко Димитров е на същото мнение.

Чалгаджийката от последните редици и нейният любим мъж Влади се сдобиха с момиченце, което кръстиха Никол.

Бащата на дъщеричката ѝ имал дребен бизнес, в който довчерашната звезда смятала да помага, след като минат първите няколко месеца.

Припомнете си, преди настоящия си приятел, Магда беше любовница на скандалния бизнесмен Красьо Черния. Двамата с Магда се събираха и разделяха многократно. Причината бяха непрекъснатите забежки на бандюгата. Накрая двойката се раздели окончателно. 

Магда чалга стайлингКоментари (1)

Николай Стефанов Уникална простотия !!!
Не Харесвам Магда , но авторът на статията е просто уникален. Защо не пробва да си смени професията. Чиснач на кенеф по му подхожда.
27.12.2021 22:07 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати