Меню

Избрани новини

Клюкарник

Соня Немска се хвали с нискобюджетна ваканция в Тайланд (снимки)

Снимка: Facebook

Певицата се търкаля по басейна на евтин хотелски комплекс

Позабравената чалга певица Соня Немска си даде почивка, макар и да не се е изморила от много работа през изминалата 2017 година. Чалгарката прелетя 8 хиляди километра в икономична класа и след 18 часов изтощителен полет с две прекачвания кацна на остров Ко Самуи в Тайландския залив, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Както може би сте забелязали страната на усмивките, както наричат Кралство Тайланд, се превърна в много примамлива ваканционна дестинация за родните знаменитости с по-ограничени възможности, причината се крие в евтините полети до там и цени като у нас, че даже и по-ниски.

Соня Немска се търкаля на басейна в нискобюджетен хотел

Явно именно затова и Немска е избрала популярния остров в Югоизточна Азия. От снимките личи, че Соня и приятелките й са в средностатистически семеен комплекс три звезди, като една от тях не е самата певица. Крайбрежието на острова е осеяно със стотици такива, които посрещат нискобюджетните туристи прииждащи през активния сезон.

Соня и приятелки, пак на басейн

На 16 януари певицата има рожден ден и навършва 37 години, но едва ли средствата ще й стигнат да остане толкова дълго на екзотичната локация. Освен на басейна в хотела, Немска е отишла и до плажа където си е направила тривиални снимки на люлка вързана за мангровво дърво с надвесени над водата клони.

Немска все пак се разходи до плажа

Самуи се слави с това, че предлага разнородни забавления, както спокойствие за семействата, така и доста разгул и разврат за търсещите евтини забавления любители на гуляите. На острова се провеждат едни от най-прочутите плажни партита по време на пълнолуние: Фул Муун Парти.

Интересно дали Соня е посетила някои от многото красиви водопади на острова или поне един от десетките прекрасни будиски храмове, с които е прочут Самуи. Засега от показаното в профила й става ясно, че е ходила на клуб и плажно парти.

Островът предлага и много красиви гледки, столетни будистки храмове освен нощните забавления

КрискоКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза