Меню

Избрани новини

Пикантерии

Анаболи! Фики назоби мускули с химия, но не вдига самолета (снимки)

Оставил Гюлджан да се грижи сама за оргазма си

Комплексиран заради вечните подигравки за слабите си крака чалгаджията Фики е твърдо решен да се превърне в планина от мускули, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Младият Стораро няма много свободно време за истински тренировки, затова набляга на добавките и химическите елементи за да напомпа мускулите си, коментират специалисти от столичните фитнес зали.

Фики напомпа ръце, но мъжкия му мускул издиша

Галин

Най вероятно Фикрет е прибягнал и до хормон на растежа за максимален ефект. Разбирачите обаче шушукат под сурдинка, че от цялата Менделеева таблица, която е погълнал едва ли може да върши съпружеските си задължения и така сега Гюлджан трябва да се грижи сама за оргазмите си.

Не трябва обаче да се пренебрегва и предупреждението, че безразборното приемане на тези полулегални химически препарати може да бъде изключително опасно за здравето.

Основният конкурент на синът на Тони Стораро Галин освен на сцената е пренесъл надпреварата и във фитнеса. Той също поддържа мускули с анаболни и други опасни препарати, заради които наскоро имаше сериозни здравословни проблеми. Галин не иска да изостава от колегата си с етнически произход и всячески се мъчи да го догони по обем.

Освен, че подражава в оформянето на тяло, добричлията се реши и на друга крайна мярка. Галин се подложи на увеличаване на устните с филър, заради сочните бърни на черничкия си колега.

За такива преди време беше признал и друг певец, макар и вече позабравения Ангел от Ара Мюзик разказа, че живота му е висял на косъм след много години на употреба на опасните химикали за мускули.

Галин на химияКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати