Меню

Избрани новини

Пикантерии

Анаболи! Фики назоби мускули с химия, но не вдига самолета (снимки)

Оставил Гюлджан да се грижи сама за оргазма си

Комплексиран заради вечните подигравки за слабите си крака чалгаджията Фики е твърдо решен да се превърне в планина от мускули, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Младият Стораро няма много свободно време за истински тренировки, затова набляга на добавките и химическите елементи за да напомпа мускулите си, коментират специалисти от столичните фитнес зали.

Фики напомпа ръце, но мъжкия му мускул издиша

Галин

Най вероятно Фикрет е прибягнал и до хормон на растежа за максимален ефект. Разбирачите обаче шушукат под сурдинка, че от цялата Менделеева таблица, която е погълнал едва ли може да върши съпружеските си задължения и така сега Гюлджан трябва да се грижи сама за оргазмите си.

Не трябва обаче да се пренебрегва и предупреждението, че безразборното приемане на тези полулегални химически препарати може да бъде изключително опасно за здравето.

Основният конкурент на синът на Тони Стораро Галин освен на сцената е пренесъл надпреварата и във фитнеса. Той също поддържа мускули с анаболни и други опасни препарати, заради които наскоро имаше сериозни здравословни проблеми. Галин не иска да изостава от колегата си с етнически произход и всячески се мъчи да го догони по обем.

Освен, че подражава в оформянето на тяло, добричлията се реши и на друга крайна мярка. Галин се подложи на увеличаване на устните с филър, заради сочните бърни на черничкия си колега.

За такива преди време беше признал и друг певец, макар и вече позабравения Ангел от Ара Мюзик разказа, че живота му е висял на косъм след много години на употреба на опасните химикали за мускули.

Галин на химияКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати