Меню

Избрани новини

Пикантерии

Родилката Деси Слава пусна песен без да участва в клипа (видео)

В дуета с Джордан главни герои са Анджелина и нейният нов приятел

Деси Слава и Джордан зарадваха почитателите на лекия жанр с нов съвместен проект през януари. Песента е озаглавена “Дали ще те оставя” и е втори дует  на изпълнителите за по-малко от три месеца.

Интересното около песента и по-точно около самия видео клип, е че двамата не участват във филмчето към парчето. До това решение Деси стигнала заради напредналата си бременност през декември, когато е клипирана песента.

Героите в любовната история са плеймейтката  Анджелина и новият й приятел Йордан Йорданов. Сцените помежду им се доближават до реалността, в която живеят – бурна връзка в която се редуват любовни драми и романтични сдобрявания.

В края на клипа в кадър се появяват строшени таблет и смартфон, които са станали наистина жертва по време на един от най-бурните скандали между младата двойка.

Въпреки честите спорове и изблици на ревност Йордан е причината Анджелина да прекрати отношенията с богатия си любовник, който е спряган във връзки с много други моделки.

Той е от Стара Загора, занимавал се е с футбол, но сега има амбиции да стане много известен модел. В Инстаграм профила си, където споделя горещи снимки, Данчо има над 16 хиляди последователи.

 

#top #photography #boy #model #beautiful #ivetfashion @teddygrozdanov /// @karl_simone , @wongsim #comingsoon ????????????

Публикация, споделена от Yordan Yordanov (@y0rdanov_) наНое 4, 2017 в 12:01 PDT

“Дали ще те оставя” е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е написан от Петя Радева. Режисьор е Людмил Иларионов – Люси, а оператор е Иван Иванов.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати