Меню

Избрани новини

Риалити

Лакомата Сашка Васева се задави в ресторант

Журналист спаси хълцащата фолк динозавърка

Без да иска Сашка Васева отново стана център на внимание. Прочутата с лакомията си певица предизвика поредна абсурдна сцена покрай вълчия си апетит.

Наскоро чалга динозавърката вечеряла в столичен индийски ресторант, където напълнила стомаха си с любимия си ориз. Васева била толкова гладна, че излапала всичко на едри хапки.

Ефектът не закъснял и минути по-късно певачката започнала да хълца учестено. Тогава на помощ й се притекъл светският журналист Георги Гюзелов, в чието предаване Васева е трябвало да гостува.

"Бях в таксито и се обадих на Георги да ми донесе вода, че не можех да спра да хълцам, доста хапнах", разказа в ефира на "Famous VOX" певицата, която в детайли описа комичната случка, научи репортер на LifeOnline.bg.

Сашка със своят спасител Георги Гюзелова

В предаването тя призна за пореден път, че обича да си похапва начесто и по много, което не било грях.

"Веднъж се живее, не трябва да му се мисли толкова", категорична е Сашка. Тя зарадва феновете си, с новината че в момента работи по нов проект.

"От 25 години не съм издавала нова песен. Твърде много време. Надявам се да стане хит и да ми се увеличат участията", допълва лакомницата.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза