Меню

Избрани новини

Пикантерии

Малка палавница! Щерката на Фънки е разголена чалга фенка (снимки)

Карла пъчи гърди, пуши и се целува с момичета

15-годишната дъщеря на финалиста в "Биг Брадър" Димитър Ковачев-Фънки се оказа по-скандална и от баща си, пише ПИК. Тийнейджърката, чието цяло име е Антония Каролина Ладислав Холечек Ковачева, очевидно се е метнала на татко си по характер и бунтарство, че даже и го е надминала. 

Карла, както я наричат всички, пуши, целува се с момичета и обича да показва напращелия си полугол бюст в мрежата. За разлика от татко си, тийнейджърката яко слуша чалга и постоянно цитира хитове на Галена и Преслава. Нищо чудно, че баща й избягва темата за децата си, очевидно засрамен от поведението на дъщеря си. 

В социалния си профил ученичката се представя като "жената, която може да бъде целия ти свят, само ако поиска". Карла се е снимала без свян как пуши наргиле с неясно съдържание, а сред любимите й селфита са тези, на които половината й гръд е на показ. Коментарите от нейни съученици под снимките са повече от вулгарни, от което личи, че Фънки все още не им е взел страха. 

"Вдигнал е ръце горкият! Карла е в такава възраст, че той трудно може да разговаря с нея и е оставил на съпругата си Тони да се оправя с нея", разказват техни близки. Музикантът делегирал родителските си права върху палавата щерка на майка й, като в замяна обещал той да се оправя със сина им Георги, ако възникне проблем.

За късмет на Фънки, синът им не им създавал никакви главоболия. Георги е с близо 5 години по-голям от Карла и изцяло наследил благия характер на майка си. Бил изключително кротко момче и също се срамувал от разюзданото поведение на сестра си, пише седмичник.

Фънки със сина и съпругата сиКоментари (1)

Inviktus Това са имената на жена му, а не на дъщерята ве олиго...
07.09.2020 18:08 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати