Меню

Избрани новини

Звездите

Ето кои звезди не уважиха фирменото парти на „Пайнер“ (снимки)

В петък чалга империята отбеляза 28 години от създаването си

Инжинер Митко Димитров, по-известен като Пайнера събра служителите на компанията за да ги почерпи за изминалите години съвместна работа, не всички обаче уважиха поканата му.

Фолк идолите Галена и Галин не уважиха фирменото парти на „Пайнер“, съобщава Сикрет.бг. В петък вечерта в комплекс „Приказките“ в Харманли звездното съсловие на димитровградската музикална империя се събра, за да отпразнуват заедно 28-я рожден ден на компанията. Изпълнителите на фирмата побързаха да споделят кадри от банкета в профилите си в социалните мрежи.

Джена и Анелия в компанията на Глория и Емануела първи се отбелязаха с присъствие на корпоративния банкет

Едни от малкото, които пропуснали тържеството са Галин, Галена, Константин и Мария.

Отсъствието на звездите се превърнало и в основна тема на разговорите между присъстващите.

Според изданието в петък Галин е имал участие в София, а Галена в Стара Загора. Предполага се, че с това ще оправдаят отсъствието си, въпреки, че някои са имали изяви и на по-далечни дестинации като например тяхната колега Емануела, която се отбила за малко в Харманли на път към Бургас.

Татяна

В музикалните среди веднага се разшумя, че повод за отсъствието им и тазгодишната липса на церемония, на която да се връчат наградите на „Планета“. И двамата са спрягани за фаворити в категориите певец и певица на годината за пореден път.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза