Меню

Избрани новини

Клюкарник

Осъзнала, че е безсмислено и Райна се оттегля от пеенето

В търсене на спокойствие щяла да се мести в Алпите

Поредната чалгаджийка, която е осъзнала, че е безсмислено да се пъне да възроди пропадналата си кариера е Райна.

Според разпространената информация, тя се замисля да напусне България и да заживее в по-уредената страна. Западащата й кариера я притиска да вземе крайното решение, както и едно странно запознанство преди около година.

Татяна

Не се вдъхновявайте, не става въпрос за мъж, а за възрастна дама, с която македонското девойче се сприятелила, пише седмичник. Ходила й на гости в Швейцария и се влюбила в страната. Оттогава не спира да мечтае да си стегне куфарите и да заживее спокойно там.

Райна Коко Динев

В началото на миналата година Райна прекара два месеца в Куба, където интензивно изучаваше испански език. На курса се запознала с доста по-възрастна жена, дошла за същото от Швейцария. Въпросната жена се занимавала с проектиране на екокъщи и била фрашкана с пари. Пилето на поп фолка дори си купила място там, на което да си построи мечтаната къща.

Най-вероятно обаче причината за тоталния стоп в кариерата й е изтичането на договорните й отношения с чалга империята Пайнер, и подобно на Магда Райна е осъзнала, че е безсилна да се бори в тази толкова конкурентна атмосфера.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати