Меню

Избрани новини

Звездите

Откриха прилики в новия клип на Емануела с такъв на нейна колежка (видео)

Вчера вечерта звездата представи нов клип, днес той е вече с близо 200 хиляди гледания

„Нотариално заверен“ се казва новата песен на Емануела, а видеото се завъртя в интернет и по телевизията вчера вечерта. Наблюдателните фенове на звездата на „Пайнер“ веднага забелязаха прилики във видеото със стар клип на Деси Слава от преди 3 години, констатира репортер на LifeOnline.bg.

Режисьорското решение на Павлин Иванов – Башмоушън очевидно съвпада с това на Ники Нанков за клипа на "Не го прави", който още преди три години решава да потопи Деси в наводнена стая. подобна сцена присъства и във видеото на Емануела – „Нотариално заверен“.

Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, текстът е на Петя Радева. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Павлин Иванов - Башмоушън, оператор - Георги Марков.

За изкусителния стайлинг на певицата се е погрижила Ива Атанасова с помощта на гримьора Никола Флоридов и фризьора Ивайло Колев.

Едно от нестандартните решения във видеото е използването на раменете на певицата за свещник, от който горят истински свещи, а участието на непослушна и своенравна жива овца в клипа определено се оказва истинско преживяване за целия екип и певицата.

За по-малко от 24 часа видеото натрупа 200 хиляди преглеждания в YouTube.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза