Меню

Избрани новини

Клюкарник

Емилия стана държанка в харема на заможен сириец

Бившата на Коко Динев се оказва отново на заден план

Емилия се похвали наскоро, че е намерила любовта отново. Певицата унижи бившия си мъж Коко Динев с думите, че при него не е била на първо място, май ще се окаже трета цигулка и при новия си мъж, пише HotArena.

Както вече стана ясно – това е 44-годишният сириец Жорж Фади Башур, който е със спорна слава. Той се прочу със съмнителни схеми, в които са въвлечени строителни фирми, твърди изданието „24 часа“. През 2016 г. срещу фирмите му беше проведена зрелищна акция от СДВР.

По-любопитното е, че славещите се с полигамията си араби не изневеряват на традициите си. В момента сириеца издържа не една, а няколко жени, сред които е и бившата Мис България –Галена Димова, която често може да бъде видяна в казината да прахосва парите на своя спонсор.

Както личи, Емилия трябва да се примири и тук с ролята си на поредната жена на потайния бизнесмен, през чието легло е минала и друга фолк певица с име като на Емилия.

Башур и Еми се познават от доста отдавна, но тогава и двамата са си имали други половинки. Тя е била с Коко Динев, а той – с бившата си съпруга, която по народност е рускиня, родена в Москва. Също е блондинка, към които явно Башур има афинитет.

 Източник: ХотАрена

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза