Меню

Избрани новини

Риалити

Слаба психика! Близначката Алекс се срина при мисълта за мръсните снимки

Тотален крах беше вечерята на двете сестри в „Черешката на тортата“

Домашните еротични снимки на близначката Алекс, които бяха разпространени наскоро, очевидно са голяма травма за психиката на невръстната певица.

Двете сестри Алекс и Влади бяха домакини в „Черешката на тортата“ снощи. Тази седмица освен двете сестри в нискобюджетното предаване участват Златка Димитрова, Юлиана Дончева, Даниел Златков и Вальо Михов.

Именно футболния спец и ценител на женската красота Михов повдигна темата за компроматите разпространени от жълтата преса.

Тогава вместо да поеме дълбоко въздух и да покаже, че е надмогнала случилото се, Алекс ревна пред камерите и хлипайки обясни, че не иска да говори за това. Нервното разстройство се пренесе и върху сестра й, която също се разплака и я изведе от стаята.

Веселото настроение остана в миналото, ситуацията беше неловка и тягостна, и провали цялата вечеря, която и без това вървеше зле.

Мусаката на сестрите не се получи, защото забравиха да сложат брашно в заливката и обичаното „капаче“ го нямаше. Астрологичните подаръци пък бяха объркани, като този на Златка Димитрова, която получи гривна разработена не за нейната рождена дата и зодия.

Пак черното Злати не хареса и салата, както и десерта. Май само злосторника на вечерта Вальо Михов остана доволен от вечерята.

След като настроената Алекс се върна в кадър със сестра си, Юлияна Дончева направи забележка на Михов да не повдига повече въпроса, защото Алекс е много разстроена, а в своя защита той обясни, че е искал просто да обясни на близначките да не обръщат внимание на зложелателствата на жълтата преса.

Гафът му обаче опорочи вечерта, която премина под знака на скандалните снимки. Очевидно е, че Алекс се притеснява, че цял живот ще бъде свързвана с фотографиите, на които се вижда как прави френска любов на бивш свой приятел. В предаването „На кафе” тя призна, че снимките са нейни, но реши да не съди вестника, който ги публикува.

Бихме я посъветвали да загърби случилото се и да продължи напред. Алекс и Влади нашумяха покрай участието си в Х-Фактор, след което като чели бяха позабравени, славата се върна при тях по време на краткото им участие във ВИП Брадър. В този момент се появиха и сексуалните фотографии.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза