Меню

Избрани новини

Пикантерии

Обладаха Джулиана Гани в … солариума (пикантна снимка)

Снимка: Бедрум Пловдив

Без съмнение в телефоните на семейството има много по-горещи снимки и видео клипчета

Силиконовото чудо Джулиана Гани не спира да демонстрира своята ненаситност. Болезнено пристрастената към ексхибиционизма муза на пластичните хирурзи успя да си намери мъж, който също не се свени да излага тялото си на показ, почти без дрехи.

В търсене на нови изживявания, разкрепостената двойка реши да изпита тръпката и се отдаде на секс в нетипична атмосфера. От фотос, който се разпространява в мрежата се вижда, че малка Джулка е вирнала крака в мисионерка поза под лампите на солариум, а между тях се е намърдал нейният съпруг. Изражението на развратното семейство е видимо доволно, констатира репортер на LifeOnline.bg.

семейство Ексхибиционнистови

Джулиана Гани

Блондинката, която преди време призна, че не отказва секс и е склонна да експериментира, качи фотоса на стената си във Фейсбук малко преди настъпването на новата година, но след това размисли и изтри кадъра, кометира Хот Арена. 

Без съмнение в телефоните на семейство Ташеви има много по-горещи снимки и видео клипчета, коментират потребителите и тръпнат в очакване на деня, който те ще излязат на бял свят.Коментари (1)

сьдфгхй край голяма новина елза много прост педераст си ти изрод
05.01.2018 12:35 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от спрените предавания в ефира ще ви лисва най-много?

Слави, Господарите, Биг Брадър и т.н. вече са минало

 

Покажи резултати