Меню

Избрани новини

Пикантерии

Обладаха Джулиана Гани в … солариума (снимка)

Снимка: Бедрум Пловдив

Без съмнение в телефоните на семейството има много по-горещи снимки и видео клипчета

Силиконовото чудо Джулиана Гани не спира да демонстрира своята ненаситност. Болезнено пристрастената към показването муза на пластичните хирурзи успя да си намери мъж, който също не се свени да излага тялото си на показ, почти без дрехи.

В търсене на нови изживявания, разкрепостената двойка реши да изпита тръпката и се отдаде на интимности в нетипична атмосфера. От фотос, който се разпространява в мрежата се вижда, че малка Джулка е вирнала крака в мисионерка поза под лампите на солариум, а между тях се е намърдал нейният съпруг. Изражението на палавото семейство е видимо доволно, констатира репортер на LifeOnline.bg.

Джулиана Гани

Блондинката, която преди време призна, че не отказва ... и е склонна да експериментира, качи фотоса на стената си във Фейсбук малко преди настъпването на новата година, но след това размисли и изтри кадъра, кометира Хот Арена. 

Без съмнение в телефоните на семейство Ташеви има много по-горещи снимки и видео клипчета, коментират потребителите и тръпнат в очакване на деня, който те ще излязат на бял свят.Коментари (1)

сьдфгхй край голяма новина елза много прост педераст си ти изрод
05.01.2018 12:35 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза