Меню

Избрани новини

Ексклузивно

С какво е известна Снежана Макавеева? (факти)

Представянето й в „Черешката на тортата“ показа истинското лице на актрисата

„С какво е известна Снежана?“, този въпрос си задават хиляди теле зрители, които имаха нещастието да гледат чутовната простотия на Макавеева в национален ефир.

„Мислех си, че след Мегз нищо не може да ме изненада, но тая я надмина“, коментират надутата блондинка, феновете на предаването.

Възпитаничката на НАТФИЗ се изложи публично, като омаловажи успехите на една от легендите на българския волейбол Владимир Николов.

Самовлюбената Макавеева демонстрира пренебрежително отношения към именития ни спортист, а накрая "блесна" с въпроса "Ти играеш ли някъде или си бил известен преди 10 години?"

Снежана Макавеева

"Фейсбук" настръхна срещу неакедватното поведение на Макавеева, а в страницата на "Черешката" доста зрители се усъмниха, че е на "весели вещества".

И логично дойде въпроса: „Ти коя си и за каква се мислиш?“

"Потресен съм как е възможно новоизлюпените "артисти", които са снимали един сериал, един филм и две реклами да имат такова самочувствие?!? Освен това, как може да си артист и да говориш с тези паразити - "ше", "ся", "дет". Ти коя си и как стана известна? С актьорски умения не е със сигурност, защото нямаш даже наченки от тях. Била 3 месеца в Япония и се върнала с повече знания от учителя си... Поредната надрусана булевардна принцеса. Умираме да правим глупаците известни... Изключително противно и невъзпитано момиченце с явен афинитет към свинете - то не бяха "свинщини", не беше "помийка", не беше "кочина" - недопустимо! Да се върне в кочинката си, да си завре там грозната зурличка и да не се излага...", беснеят срещу представянето на Макавеева в "Черешката" фенове на предаването. 

Колеги от агенция ПИК си направиха труда да направят съпоствавка на информацията в "Гугъл" за постиженията на Владимир Николов и фактите в мрежата за Снежана Макавеева.

Владимир Николов / Wikipedia

Владимир Николов / Wikipedia

Под скрийншота от Уикипедиа с всичките отличия на волейболната легенда, е и това, което световната библиотека знае за Снежана Макавеева. Коментарите са излишни...

Снежана Макавеева / Гугъл

Снежана Макавеева / Гугъл

Иначе и блондинката все пак е известно с нещо. Например, за нея "Гугъл" знае, че е била бивше гадже на Деян Донков, а според мълвата - и с още няколко актьори и актриси, че влязла в НАТФИЗ със стриптийз пред изпитната комисия и с няколко морски снимки по монокини...

Миглена Каканашева - Мегз

Снежана Макавеева топлес

Снежана Макавеева топлес

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

В Къщата влязоха 13 съквартиранти

 

Покажи резултати