Меню

Избрани новини

Клюкарник

Какво се случва с носа на Есил Дюран? (снимки)

Певицата се появява с намазан с кафяво обонятелен орган

Нещо странно се случва с носа на фолк певицата Есил Дюран, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Трябва да се отбележи, че певицата има изискан и аристократичен профил, но сега на очи се набива някаква нетипична тенденция в грима на Есил в зоната около нейния характерен нос.

Не е ясно дали нанасянето на някакъв лъскав блестящ руж от върха до средата на обонятелния орган е дело на неук гримьор или е дело на самата Дюран, но той определено не изглежда добре така намазан и дразни окото на естетите.

Есил Дюран и нейния странен нос

Незнайно защо фолкветеранката е решила, че така ще е по-красива, може би в опитите си да скрие някакъв дефект си е внушила, че така ще покаже по-добър вид.

Допитахме се до специалисти гримьори, според които Есил се е гримирала сама, защото подобни фрапиращи грешки от правилата на макиажа е невъзможно да бъдат допуснати до професионалист.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати