Меню

Избрани новини

Риалити

Hell’s Kitchen ще конкурира MasterChef

Професионални готвачи ще мерят сили, кастингите за най-голямото кулинарно шоу са в разгара си

NOVA нахлува на територията на кулинарните състезания с първи сезон на предаването за професионални готвачи Hell’s Kitchen, което стартира на 27 февруари от 21:00 часа.

В новия телевизионен сезон за първи път в българския ефир професионалисти ще мерят сили в изключителни изпитания за кулинарни умения и силни характери, а мотивацията им ще бъде допълнително подсилена от голямата награда – 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Виктор Ангелов.

„Hell’s Kitchen е много по-различен от всички познати кулинарни предавания, не само заради факта, че участниците във формата са професионалисти, но и защото те ще попаднат в кухнята на един реален ресторант. Тяхната основна задача ще бъде да изпълняват истински поръчки на клиенти, а стресът от това ще бъде засилен от високите изисквания на шеф Ангелов“, разкриват продуцентите на предаването.

Междувременно кастингите за Hell’s Kitchen България са в разгара си, а безкомпромисното жури обещава да намери не само страхотни професионалисти, но и силни характери, защото характерът е основно изискване за професионалната кухня, която е подчинена на висока дисциплина. В кухнята на шеф Виктор Ангелов има място само за най-добрите, а кои са те и какви предизвикателства им е подготвил той, ще разберем от 27 февруари, 21:00 часа в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Междувременно стана ясно, че най-успешният ресторантьор сред рапърите у нас Лео Бианки ще смени Виктор Ангелов в четвъртия сезон на MasterChef на bTV, който ще бъде водещ на конкуретното предаване по NOVA.

Бианки вече е бил гост в MasterChef. За разлика от Андре Токев и Петър Михалчев, които преди старта на формата бяха напълно непознати за широката аудитория, италианецът е разпознаваем от баба до бебе с палитрата си от кулинарни рубрики в радио и тв ефира, както и с музикалните си колаборации с Део, Рафи и Играта.

Първият чужденец в историята на българския „Биг Брадър“ днес е собственик на два от оборотните ресторанти в столицата, а ястията му са галили небцето на знаменитости като Ерос Рамацоти, Жерар Депардийо, Тото Котуньо и Григор Димитров.

В предстоящия сезон на шоуто, което е толкова успешно, че вкара в речника на малките деца думи като „презентация“ и „плейтване“, ще има доста нови елементи в регламента. Голямата награда обаче остава непокътната – победителят ще получи чек за 100 000 лв.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза