Меню

Избрани новини

Риалити

Първият сигурен финалист във „Фермата“ е обявен

Снимка: Фермата / бтв

С рекорден брой гласове Яни си спечели място на големия финал

Всички отпаднали участници от „Фермата“ се върнаха в риалити предаването, за да подкрепят своя фаворит. Гласуването се откри от водещия на предаването Андрей Арнаудов. Изненадващ беше вотът и на Станислав.

Бившият полицай, който отпадна след вътрешен дуел, сподели, че гласува за човека, който според него е най-достоен. Всички очакваха, че той ще подкрепи най-близкия си приятел в шоуто Алек, но Станислав избра Яни, който го победи на дуел и съответно го изкара от играта.

Селският ерген пък така се развълнува, че се разплака. Гласуването завърши с пълно надмощие от цели осем гласа и Яни спечели мястото си на големия финал на 17 декември. За бившия учител по история гласуваха Мишо, Владо Николов, Иван Гинчев, Гечо, Станислав, Анита, Франческа и Ивона. Те споделиха, че за тях Яни е достоен човек, който до момента е бил честен, работлив, добър и смирен, с много знания и умения. 

Яни е първият сигурен финалист във "Фермата" 2017


След като разбра, че отива на финал и има реален шанс да стане победител и да вземе голямата награда от 100 000 лева, Яни през сълзи сподели, че всички знаят по какъв начин е стигнал до тук и защо. Земеделецът от Козлец благодари на всички, но най- вече на италианката Франческа, защото тя му е простила и го е научила да прощава. 

Както при демократичните избори, Андрей предложи на Яни да призове останалите да гласуват, за човека, който според него заслужава титлата „Втори финалист”. Яни посочи Калоян със следните доводи: „Този човек не ме е оставил от първия до последния ден. И винаги е бил до мен. Ако бях отишъл на дуел първи, никога нямаше да избера него. Той ми е най-добрият приятел тук”.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати