Меню

Разцъкай

Алек от „Фермата“ крие връзка с по-голяма жена с деца! Вижте горещото тяло на футболиста (снимки)


Алек от Фермата въртял тайна афера с възрастна жена с деца 1/9

Плейбоят имал тайна афера с обвързана милфка

Преди да влезе в риалити формата "Фермата", футболистът  Алек Манолов е бил любовник на по-възрастна жена с деца. В откровен разговор между Валерия и Станислав, Алекс сподели, че е имал тайни сексуални отношения с обвързана жена, пише ПИК.

Явно историите между новоизлюпената в шоуто двойка, Валерия и Алек, са много сходни, заради аферата на гимнастичката с високопоставеното й гадже, което тя крие. След като блондинката разбра тази неочаквана новина от Алек обаче, тя избухна:

"Аз това не го възприемам за нормално!". Валерия се притеснява, че се намесва в чужди заплетени отношения и може да остане наранена и да нарани неволно уж бившата любовница на Алек.

Станислав от своя страна показа мъжка солидарност: "А това твойто нормално ли е, твоята тъпа история с тоя Пешо? Ти каква си била? Ти си била играчка, ако искаш да знаеш!".

След всички излияния Алек отново се улиса в любовни обяснения към гимнастичката. Дали нещата между тях ще продължат и след края на предаването или той ще се върне към стария си живот на плейбой, все още не е ясно.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар