Меню

Избрани новини

Риалити

Чаровниците 4 Magic спечелиха Х Фактор (видео)

На второ място остана Йоана Димитрова, а трета е Ева Пармакова

Невероятен финал в X Factor за пловдивчаните от 4 Magic снощи! Елия, Никол, Валентина и Елеонора спечелиха шоуто и грабнаха наградата от 50 000 лева.

„Огромно благодаря и поклон за всички вас, които ни подкрепихте да стигнем до тук. Не можем да повярваме, че това се случва”, казаха през сълзи развълнуваните момичета.

Пловдивчанките отново омагьосаха жури и публика с български фолклор. И точно любовта към народната музика им донесе победата.

Нелина Георгиева

Момичета, вие сте изумителни. И това, че харесвате българска музика, ви прави посланици през вековете. Поклон, похвали ги Заки.

Второто изпълнение за вечерта на момичетата бе с Християна Лоизу. Петте бяха безупречни и взривиха залата с Feeling Good. Те са не само страхотни професионалисти, но и много добри хора, категорична бе Християна. Емоционален, Криско ги определи като „музикални главорези”, а изпълнението им - като „вокална свинщина”.

Жана Бергендорф

С последното си излизане 4 Maric запалиха сцената с хита на Адел Set Fire to the Rain

Журито бе категорично, че тази вечер X Factor не е състезание, а празник, защото и тримата финалисти заслужават победата.

На второ място остана Йоана Димитрова, а трета е Ева Пармакова.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати