Меню

Избрани новини

Риалити

Калоян от Попово е втори сигурен финалист във „Фермата“

Снимка: бтв / Фермата

Футболистът Алек не спря да се заяжда с младежа дори и на церемонията за избор на финалисти

Супер новина за танцьорът Калоян от „Фермата”, той е вторият сигурен финалист в шоуто. От гласуването на церемонията за избор на втори финалист в предаването „Фермата” стана ясно, че младият красавец ще се бори за голямата награда от 100 000 лева на големия финал в неделя.

С мнозинство девет гласа от петнадесетте гласували бивши участници, Калоян е следващият сигурен финалист след Яни, когото ще гледаме на живо на 17 декември в последната са сезона битка. 

След новината, поповчанинът благодари искрено на всички, които са гласували за него и са го подкрепили. Младежът се впусна в дълга реч, която си е обещал да каже, ако стигне до финал. Калоян много държеше да не спестява конкретно на Алек някои думи, защото футболистът често го нападаше и обиждаше.

Преди време, когато Калоян изпрати Алек на ратайския бряг и съответно го избра за дуелист, Алек му пожела да отиде на финал с три жени. Но съдбата си казва думата и обстоятелствата се обърнаха. В момента влюбеният футболист е на полуфинал изцяло обграден от жени. А когато Калоян изпрати Станислав за дуелист, Алек отново ядосано го нападна, че баба му и дядо му са отгледали внучка, а не внук. По този повод момчето от Попово извади книгата на Васил Левски, която всички фермери получиха като подарък и изчете любимия си цитат от нея в отговор:

„Аз, Васил Лъвский в Карлово роден, от българска майка юнак аз роден, не щях да съм турски и никакъв роб, същото да гледам и на милий род”. 

Като пояснение Калоян добави, че Левски и неговите съвременници са държали изключително много на родното си място и семейство. Танцьорът много уважава това, но не смята, че Алек има такава ценностна система.

Гордият попoвчанин допълни, че няма да спре да говори за семейството си, въпреки мнението на останалите, защото за него семейството е най-важното. Алек продължи да напада Калоян, но не получи възможността да довърши, защото останалите фермери подкрепиха скромното момче от ПоповоКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза