Меню

Избрани новини

Риалити

Страх от микрофона! Златка Райкова отказа да пее в „Капките“

Ето кой още влиза шоуто

Днес продуцентите на пресконференция организирана от продуцентите на „Като две капки вода“ бяха обявени знаменитостите, които ще се превъплъщават в новия сезон на шоуто за имитации.

Актьора Станимир Гъмов и футболиста Ваня Джаферович от миналия сезон на формата представиха три от звездите, които ще се преобразяват в новия сезон на телевизионното шоу. 

Както вече LifeOnline.bg писа сред новите участници е поп фолк певицата Софи Маринова.

“Много ще е трудно, защото аз вече съм си изградила мой стил, но на самата мен ми е интересно как ще изглеждам в други образи”, обяснява Софи. “Искам да ми се паднат повече мъжки образи, защото се смятам за силна жена и даже в пеенето много добре имитирам мъже. Много харесвам Емил Димитров, Георги Христов и Васил Найденов. Обичам техните песни и много ще се радвам да ми се паднат техните образи”, разкри певицата в началото на февруари.

Софи Маринова ще пее песента от Титаник


След ромския славей от екипа разкриха и името на актьора - Иван Юруков. Тогава той коментира: „Очаквам да бъде изключително забавно и разбира се - истинско предизвикателство. Убеден съм, че ще бъда заобиколен от достойни колеги и артисти“.

Новите участници обявени пред журналистите са Славин Славчев и Златка Райкова.

На пресконференцията бяха разкрити и първите образи, в които ще влязат те: Златка Райкова ще имитира Михаела Филева, а Славин − Лили Иванова.

Славин ще имитира Лили Иванова

"С наближаването на старта ставам все по-нервна и притеснена, защото първата ми роля за мен ще бъде двойно предизвикателство − освен с пеенето на голямата сцена ще трябва да се справя и с нелека хореография, защото танците са голяма част от образа", коментира Златка, която ще изпълни "Опасно близки".

Славин пък ще трябва да се качи на токчета и да тества актьорския си талант, справяйки се с нелеката задача да влезе в кожата на Примата на българската естрада Лили Иванова.

Софи пък ще стартира участието си с изпълнение на песента от "Титаник" - "My Heart Will Go On" на Селин Дион, а дали Иван Юруков ще бъде на токчета и с коя песен ще се представи в първия епизод, все още не е ясно.

Участниците демонстрираха вокално как ще звучат песните им - въпреки че изпитва сериозни затруднения с английския, Софи Маринова изкара почти цялото парче на Селин Дион от филма „Титаник”, а Славин се превъплъти изкусно в Лили Иванова и запя „Искам те”.

Златка Райкова явно планира да пее на пълен плейбек в "Като две капки вода"

Плеймейтката Райкова единствена отказа да пее по време на пресконференцията, въпреки увещанията на журналистите, научи репортер на LifeOnline.bg.

"Кастът на този сезон е внушителен, очакваме огромна конкуренция. И групата на жените, и тази на мъжете са изключително силни. Нямаме търпение да започнем работа с участниците, защото наистина са изключително интересни лица", сподели главният сценарист на шоуто Влади Априлов.  

Според изтеклата информация в шоуто ще влязат още Марги Хранова, спрягат се имената на Константин и Гери-Никол. Засега продуцентите пазят в тайна останалите четири участника в шоуто.

Гъмов ще бъде артистичен педагог на участниците в новия сезон. Водещи пак ще бъдат Зуека и Рачков, а с тежката задача да оценяват изпълненията ще се заемат Магърдич Халваджиян, Фънки и Хилда Казасян.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати