Меню

Избрани новини

Пикантерии

Нова версия! Брадъра Дидо отвлечен и разфасован за органи в Дубай (видео)

Преди да замине Даниел Делчев изпратил кръвна проба в емирството

Сиракът Даниел Делчев, който стана известен покрай четвъртия сезон на „Биг Брадър“, е в неизвестност от 8-ми ноември, както вече писа  LifeOnline.bg.

Сега неговите приятели, който сигнализираха още миналата година, че са загубили всякаква връзка с него са обезсърчени, за това какво се случва с него, след като вече четири месеца няма ни вест ни кост от него.

Според една от версиите, той може да е станал част от трафик на бели роби към арабските емирства. Такива съмнения за пусната за издирване от Интерпол риалити звезда лансираха журналистките Дани Златанчева и Патриция Кирилова в предаването „На Кафе“ с Гала.

Според приятелите на Дидо, както го наричат те, той бил умело манипулиран от мистериозна жена родом от Варна, че неговия баща живее в Дубай и е член на управляващата династия в емирството. Виляна Янкова се появила странно в живота на Делчев, убедила го че има връзки в емирстото където живее от 18 години и дори насадила дълбоко в психиката му мисълта, че той има кръвна връзка с владетеля на ОАЕ.

Виляна убедила Дидо, че си прилича с емира на ОАЕ

Интересен факт е, че Виляна, която вече също е обявена за издирване от Интерпол, дошла специално от емирството за да заведе Дидо, взела кръвни проби от него, които изпратила за сравнение в Дубай. Тя дори донесла документи на Даниел с името на арабския владетел.

След няколко дни получила потвърждение, че има съвпадение и нашенеца е има арабска кръв на член от семейството на емира.

Сега 100 дни след изчезването му, анализатори смятата, че подобен кръвен тест може и да е направен с цел да се провери съвместимостта на кръвта на сирака за потенциално донорство на органи.

Така запознати с подобни изчезвания не изключват и версията той да е отвлечен и разфасован за органи. Като допълнение идва и факта, че той няма роднини, които да го търсят.

Освен Даниел Делчев, изчезнали в Дубай има и други българи, споменава се името на Юри от Търново, чиято сестра също разказа неговата история в ефира на Гала.

Три дни след като Даниел е обявен за издирване, майката на Виляна също пуска молба за издирването й

Репортер на LifeOnline.bg се натъкна на още един интересен факт – през последните месеци на 2017 майката на емира на ОАЕ Халифа биз Зайед Ал Нахаян, за когото Виляна твърди, че е баща на Дидо, е тежко болна. Тя почина в края на януари, а в емирствата беше обявен тридневен траур. Дали пък органите на Делчев да не са били нужни именно за болната жена?!

Оставяме този въпрос тягостно да виси във въздуха, надявайки се, че Даниел Делчев е все още жив и работи като роб на някой от хилядите строежи в Дубай или Абу Даби.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза