Меню

Избрани новини

Звездите

Луна изрева: „Простака Динко ме преследва…“

Динко отговори: „Не ми се занимава с това умряло куче“

Пишман граничаря Динко Вълев най-накрая се разплати с Луна. След като изпълнителката го осъди да й плати над 1000 долара за счупени очила, той не скри гнева си.

Преди дни псевдо родолюбеца преведе сумата на певицата, за счупените очила, пише хотарена.

„Ще й дам още, ако иска”, избухна Динко. „Не ми е проблем да извадя тази сума. Бълха ме ухапала. Тези пари ги харча за една вечер – вечеря и дискотека, и са свършили”, казва още ямболията, цитиран от "България днес". Припомнете си обаче свидетелски разкази пред репортер на LifeOnline.bg, които разкриват именно как Динко Вълев, често забравял да си плати сметките в луксозен комплекс край столицата, където ходел с любовницата си.

Сега по негови думи той не иска и да чуе за Луна и твърди, че яростно ненавижда ексцентричната изпълнителка и то още от първия ден.

„Не ми се занимава с това умряло куче. Преведох й парите и това е”, казал още Динко.

Луна обаче контрира, като се оплака пред репортер на LifeOnline.bg, че Динко Вълев постоянно я преследвал и ходел на нейни участия:

„Простака Динко ме преследва по участията ми. Той е луд за връзване. Няма отърване, за шепа слава. Залепи се за Луна президент и това е. Избягва касата на зоопарка…“, коментира досадните напъни за известност на ямболията фолк ветеранката.

Хонорарът на Динко Вълев от участието му в Биг Брадър не бе изплатен докато не приключи делото му. Една от клаузите в договорите на участниците гласи, че ако някой от съквартирантите тръгне да съди друг, хонорарът му се замразява, докато делото не приключи и задълженията по него не бъдат платени.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати