Меню

Избрани новини

Звездите

Луна изрева: „Простака Динко ме преследва…“

Динко отговори: „Не ми се занимава с това умряло куче“

Пишман граничаря Динко Вълев най-накрая се разплати с Луна. След като изпълнителката го осъди да й плати над 1000 долара за счупени очила, той не скри гнева си.

Преди дни псевдо родолюбеца преведе сумата на певицата, за счупените очила, пише хотарена.

„Ще й дам още, ако иска”, избухна Динко. „Не ми е проблем да извадя тази сума. Бълха ме ухапала. Тези пари ги харча за една вечер – вечеря и дискотека, и са свършили”, казва още ямболията, цитиран от "България днес". Припомнете си обаче свидетелски разкази пред репортер на LifeOnline.bg, които разкриват именно как Динко Вълев, често забравял да си плати сметките в луксозен комплекс край столицата, където ходел с любовницата си.

Сега по негови думи той не иска и да чуе за Луна и твърди, че яростно ненавижда ексцентричната изпълнителка и то още от първия ден.

„Не ми се занимава с това умряло куче. Преведох й парите и това е”, казал още Динко.

Луна обаче контрира, като се оплака пред репортер на LifeOnline.bg, че Динко Вълев постоянно я преследвал и ходел на нейни участия:

„Простака Динко ме преследва по участията ми. Той е луд за връзване. Няма отърване, за шепа слава. Залепи се за Луна президент и това е. Избягва касата на зоопарка…“, коментира досадните напъни за известност на ямболията фолк ветеранката.

Хонорарът на Динко Вълев от участието му в Биг Брадър не бе изплатен докато не приключи делото му. Една от клаузите в договорите на участниците гласи, че ако някой от съквартирантите тръгне да съди друг, хонорарът му се замразява, докато делото не приключи и задълженията по него не бъдат платени.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза