Меню

Избрани новини

Риалити

След опита за самоубийство, сестрата на Митко Цонев влиза в „Гласът на България“

Музикалното шоу спасило певицата от депресията

Дъщерята на актьора Коста Цонев и Анахид Тачева - Теодора, се яви на кастингите за новия сезон на „Гласът на България“ и ще участва в предаването по бТВ.

Припомнете си, че тя опита да отнеме живота си преди няколко месеца. Сега в интервю тя направи признанието, че именно музикалното шоу е една от причините за бързото й възстановяване, след случилата се драма в живота й.

Теди разказва, че дружка я убеждава да се запише за участие, защото била сигурна, че пеенето й ще впечатли треньорите на музикалното шоу.

„Аз още не се бях върнала от Италия, но тя знаеше, че скоро се прибирам тук за постоянно. Тя започна да ме бомбардира със съобщения: Много ти се моля, страшно ти се моля, запиши се, ти имаш такъв глас, кристално пееш, имаш такъв слух, и т.н. Най-накрая си казах: Защо не?“, разказва сестрата на покойния Митко Цонев.

„Записах се онлайн, но когато ми се обадиха за първи път, за да ме поканят на кастинг, аз бях в болница, никак не бях добре - гласните ми връзки бяха разнебитени от тръбите, които в „Пирогов“ са ми слагали 4 дни подред. Заради тях не само че не можех да пея, а не можех и да говоря - само да шептя. Когато ми се обадиха за пръв път, бях в Александровска болница, и им казах, че ще се видим догодина, директно им отказах. Те обаче не се предадоха и ми звъннаха след това още 2-3 пъти. Питаха ме как съм и ми казаха, че са сигурни, че ще се оправя.

Ние много държим на вашето участие, защото знаем какъв артист сте“, ми казаха. Аз им бях пратила към документа за участие и линк към мой концерт от 2015 г. от най-известния джаз клуб в Рим с трима много добри музиканти. От екипа на предаването ми казаха, че след като са ме чули в този концерт, са разбрали веднага, че мога да пея. Тогава вече лъвското ми самочувствие се погали и казах окей“, допълва още певицата.

Дъщерята на Анахид Тачева споделя още, че благодарение на 10-годишния й син е още жива. Именно той я е открил, когато тя вече се е била наълтала с лекарства и е потърсил помощ. Впоследствие, след като е преминала лечение, тя му е обяснила съвсем честно, че е била в депресия и му е обещала, че повече никога няма да повтори постъпката си.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати