Меню

Избрани новини

Риалити

След опита за самоубийство, сестрата на Митко Цонев влиза в „Гласът на България“

Музикалното шоу спасило певицата от депресията

Дъщерята на актьора Коста Цонев и Анахид Тачева - Теодора, се яви на кастингите за новия сезон на „Гласът на България“ и ще участва в предаването по бТВ.

Припомнете си, че тя опита да отнеме живота си преди няколко месеца. Сега в интервю тя направи признанието, че именно музикалното шоу е една от причините за бързото й възстановяване, след случилата се драма в живота й.

Теди разказва, че дружка я убеждава да се запише за участие, защото била сигурна, че пеенето й ще впечатли треньорите на музикалното шоу.

„Аз още не се бях върнала от Италия, но тя знаеше, че скоро се прибирам тук за постоянно. Тя започна да ме бомбардира със съобщения: Много ти се моля, страшно ти се моля, запиши се, ти имаш такъв глас, кристално пееш, имаш такъв слух, и т.н. Най-накрая си казах: Защо не?“, разказва сестрата на покойния Митко Цонев.

„Записах се онлайн, но когато ми се обадиха за първи път, за да ме поканят на кастинг, аз бях в болница, никак не бях добре - гласните ми връзки бяха разнебитени от тръбите, които в „Пирогов“ са ми слагали 4 дни подред. Заради тях не само че не можех да пея, а не можех и да говоря - само да шептя. Когато ми се обадиха за пръв път, бях в Александровска болница, и им казах, че ще се видим догодина, директно им отказах. Те обаче не се предадоха и ми звъннаха след това още 2-3 пъти. Питаха ме как съм и ми казаха, че са сигурни, че ще се оправя.

Ние много държим на вашето участие, защото знаем какъв артист сте“, ми казаха. Аз им бях пратила към документа за участие и линк към мой концерт от 2015 г. от най-известния джаз клуб в Рим с трима много добри музиканти. От екипа на предаването ми казаха, че след като са ме чули в този концерт, са разбрали веднага, че мога да пея. Тогава вече лъвското ми самочувствие се погали и казах окей“, допълва още певицата.

Дъщерята на Анахид Тачева споделя още, че благодарение на 10-годишния й син е още жива. Именно той я е открил, когато тя вече се е била наълтала с лекарства и е потърсил помощ. Впоследствие, след като е преминала лечение, тя му е обяснила съвсем честно, че е била в депресия и му е обещала, че повече никога няма да повтори постъпката си.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати