Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Опит за самоубийство! Дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев излезе от кома

Теодора опита да отнеме живота си с комбинация от антидепресанти и алкохол

Животът на Теодора, дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, вече е вън от опасност! Тя е излязла от комата, в която изпадна след опит за самоубийство, съобщи агенция ПИК.

На 24 септември вечерта сестрата на покойния телевизионен журналист Димитър Цонев беше приета по спешност в "Пирогов". В състояние на депресия, разочарована от живота, Теодора се опита да сложи край на живота си, поглъщайки огромно количество антидепресанти, комбинирани с алкохол. 

"Слава Богу вече е будна! И даже лекарите позволяват кратки свиждания. Теодорка е добре вече. Усмихната и жизнена", съобщиха близки приятели на Цонева.

През лятото тя си дошла в България, след като дълги години живееше в Италия, а от 4 години работеше в посолството ни в Рим.

Смятала да остане само за годишния си отпуск, след което да се върне на Апенините. За престоя си в София Цонева наела квартира за няколко седмици. Тук обаче се влюбила и решила да остане и да прави музикална кариера. Нещата обаче очевидно не потръгнали и тя изпаднала в депресия, твърдят нейни близки.

Не е ясно дали майка й Анахид е научила лошата новина за комата на дъщеря си. Тя живее в САЩ при другата си дъщеря, която носи нейното име.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати