Меню

Избрани новини

Звездите

Доживотен затвор заплашва Джим Кери

Канадецът е обвинен в съпричастност към смъртта на бившата си прятелка

Актьорът Джим Кери трудно преживя смъртта на бившата си приятелка Катриона Уайт, която се самоуби през 2015 г. , изпитанията за него обаче продължават.

Известният канадски комик е обвинен в съпричастие към смъртта на 27-годишната Уайт. Той е заплашен от доживотен затвор, ако бъде счетен за виновен. Съдебният иск е заведен от майката на момичето – Бриджит Суитман, през октомври 2016 г. в съда в Лос Анджелис. Едва сега обаче магистратите са събрали достатъчно доказателства, за да изправят актьора пред съда.

Процесът ще започне през април 2018 година. В този период от време, адвокатите на Кери ще имат възможност да се запознаят с документите по делото, а медиите отвъд Океана отбелязват, че то се очертава да бъде едно от най-шумните в света на шоубизнеса.

Джим Кери

Кери и Уайт бяха заедно почти три години, от 2012 до 2015 г. Двамата на няколко пъти се събират и разделят. Два дни след последната им раздяла, Катриона се самоубива. Тя е открита мъртва в дома си в Лос Анджелис на 28 септември 2015 г. До нея има две предсмъртни писма, в които обвинява Джим за смъртта си. Причината обаче е свръхдоза лекарства. По-късно разследването установява, че те са закупени от самият Кери, който обаче се представил в аптеката под името Артър Кинг.

Джим и КатрионаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза