Меню

Избрани новини

Риалити

С нов регламент „Гласът на България“ се завръща в ефир

Обновена сцена и декор посрещат треньори и участници

Тази неделя започва новия сезон на музикалното риалити „Гласът на България“. На 18 февруари в ефира на bTV зрителите ще видят изцяло обновен декор и любимите на зрителите треньори и водещи. След успешния четвъртия сезон, за втора година хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc‘ ще има ключова роля в предаването. Те ще водят талантите по пътя към успеха и наградата от 50 000 лв., но и ще имат присъствие на сцената на „Гласът на България“ като изпълнители.

Двамата ще изпълнят ново авторско рап парче още в пилотния епизод.
За първи път тази година Pavell & Venci Venc‘ ще съобщят на талантливите кандидати, че вече са част от шоуто, след като са преминали предварителните кастинги.

„Венци даде началото и на една традиция, нарече я „стената на плача“ - всеки път, когато моментът стане много емоционален и някой от участниците или семействата им се просълзят от вълнение, той отбелязва това с пирон на стената“, разкри Павел.

„Тази година сълзите ще са много. Зрителите ще станат свидетели дори на годеж. При нас ще е страшно, чувствата ще варират в двете крайности - от пълно щастие до силна тъга. Ще има от всичко“, допълни Венци.
Утвърдилите се като най-успешни треньори в „Гласът на България“ - Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, ще седнат отново в култовите червени столове и ще влязат в оспорвана надпревара, за да привлекат в своя отбор най-добрия глас на България за 2018. В сезон пет всеки един от тях ще може да заведе на финал не трима, а четирима от участниците, за които се е преборил.

Източник ХотНюсКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза