Меню

Избрани новини

Риалити

Скандал в „Гласът на България“ заради талант от Сливен (видео)

Графа разрева Поли Генова

Невероятно талантливият Мишо Мишев от Сливен разпали истинска война сред менторите на "Гласът на България". В разпрата си в чий отбор да попадне 16-годишното чудо от ромски произход, Графа засегна жестоко Поли Генова и я обвини, че е неискрена в стремежа си да се добере до таланта.

Това докара певицата до сълзи, които пък накараха Графа да се почувства зле и да й се извинява. И факт, за Мишо битката между менторите беше жестока. Момчето не просто извади страхотен глас, но и доказа, че се борил, за да реализира мечтата си да пее. Бягал дори от вкъщи, защото родителите му били против това да се развива с музика.

Толкова силно обаче впечатлил директорката на музикалното училище в Стара Загора, че тя потърсила помощ от различни организации, които поели стипендията на Мишо, за да се премести да учи и живее в града на липите.

„Ако не се занимавам с музика, няма смисъл да живея“, казва талантливото момче. В шоуто то беше заедно с баща си, който се просълзи от гордост, когато видя реакцията на публиката и журито след изпълнението на сина му. „Този глас чакахме“, бяха единодушни всички ментори. Мишо избра отбора на Графа, от което на Поли още повече й потънаха гемиите.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза