Меню

Избрани новини

Риалити

Фрийк шоу! Женствения Шанел от Широка лъка пее „Трепни“ в „Гласът“ (видео)

Камелия поряза мераците на женчото

Музикалното риалити „Гласът на България“ започна и още в първата си вечер ни показа много талантливи кандидати за победата. Имаше обаче и такива, които бяха повече кандидати за слава и много по-малко талантливи, дори бездарни, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Такъв е случаят на нафуканото феминизирано момченце от Широка лъка Павел, което приятелките му наричат Шанел, а приятелите Преславел, каквото и да значи това.

Първият участник на кастингите, който се представи с чалга обаче силно разочарова треньорката от лекия жанр Камелия.

Певицата призна, че толкова се надявала да се появи талантлив мераклия за чалга кариера, а то… едно нищо.

Павел от смолянското село Широка лъка, смело реши да впечатли журито с хита „Трепни”. Женчото обаче се провали тотално с песента, която явно дори Валери Божинов може да изпее по-артистично от него, коментира HotNews.bg. В крайна сметка никой не се обърна за да го поиска в своя отбор.

Преди това Камелия се чудеше момиче или момче е застанало на сцената. След края на мъчителния преформънс, тя отбеляза, че Цеца е сложна за пеене и отсече, че той няма нито достатъчно въздух, нито чиста фраза, за да пее „Трепни“.

Камелия, която за втори пореден път е треньор заедно с Иван Лечев, Графа и Поли Генова, изглеждаше зашеметяващо в елегантна зелена рокля и ретро прическа на шиньон, призна, че иска да има участник в предаването, който залага на фолка, но това категорично не е Павел.

Той пък на излизане със самочувствие заяви, че е доволен от представянето си и ще продължи да пее.

Джино Бианкалана

Чипровката се оказа сред най-предпочитаните ментори в журито, докато Поли Генова беше най-малко избирана. Сред най-запомнящите се участници изпъкна Никола от Лясковец, който вдигна публиката на крака със „Седем пъти”, а Оливия, която живее в Англия предизвика и първия сериозен скандал сред журито в опитите си да я привлекат на своя страна. 

Джулиана ГаниКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза