Меню

Избрани новини

Риалити

Ники ли ще победи в „Гласът на България“? (видео)

Никола Константинов изпъкна още на първия кастинг

Младият талант Никола Константинов от София вече е сочен като сигурен победител в новия сезон на шоуто „Гласът на България“. 24-годишното момче успя да омае съдиите Иван Лечев, Графа, Поли Генова и Камелия, и да се превърне в абсолютен фаворит на всички пред малкия екран още в стартовия епизод на шоуто миналата неделя в ефира на bTV.

Стеснителния младеж пя зад завеса и заблуди абсолютно всички ментори със своя феноменално висок глас. Те бяха убедени, че зад паравана стои жена. Журито полудя по уникалното изпълнение, а шокът при разкриването на таланта бе огромен. В теорията на музиката този глас е много рядък и се нарича „тенорино“.

Още от първата си изпълнена във формата песен Ники вече има по-голям брой фенове от много драпащи за слава треторазрядни чалга и поп диви. Форумите гърмят от мнения, че именно Константинов е фаворитът им и ще гласуват смело за него.

Преди да извиси глас в България той е покорил и Лас Вегас. През 2015 г. е получил предложение за изяви в меката на хазарта, където е омайвал хора от цял свят с гласа си. Една от причините да се върне отново в родината си и да изостави „американнската мечта“ е именно кастингът за „Гласът на България“.

Гласът на БългарияКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза