Меню

Избрани новини

Клюкарник

Отговорите! Бременна ли е Емануела и скарана ли е с Галена?

Певицата говори и за любимия си Мартин в откровено интервю

Емануела повдигна завесата около своята връзка с Мартин, тя разказа, че двамата се познават от близо 17 години – още преди да стане известна, когато движели в обща компания.

Сега връзката им започнала на шега, но певицата се влюбила и отношенията им прераснала в сериозна и красива любов. Пред Гала тя дори призна, че тя го обича повече отколкото той нея.

Емануела отрича клюките, че отново е бременна. През два месеца медиите писали, че тя очаква дете, а всъщност я улавяли, когато е в прилепнали дрехи преди месечния си цикъл, когато подуването на корема е съвсем естествено явление. „В момента не мисля да раждам отново“, отсича брюнетката пред в. „Шоу“.

На въпроса дали се е помирила с бащата на втория й син – Димитър Динев, Емануела е категорична: 

„Какво значи помирение, след всичките тези неща, които са се случили?! Малко трудно може да се нарече по този начин, но се опитваме да имаме някакъв нормален тон пред детето. Синът ми е при мен, имаме споразумение и родителските права са мои. Той го взима, когато му е отредено и извън това още няколко пъти, но като че ли насилствено. Оставила съм Мити сам да прецени във времето какво е направил баща му и дали иска да има контакт с него. Вече ми е досадно да говоря за Димитър, защото не ме интересува.

Аз съм такъв човек, че когато продължа живота си напред, миналото все едно не се е случило. Даже ми е странно, че изобщо сме имали някакви отношения“.

Емануела разкрива и дали е скарана с колежката си Галена заради прословутите им еднакви ботуши, както напоследък доста се спекулира:

Никога не сме се карали с Галена за такива глупости. Напротив, страшно много уважавам колежката. В добри отношения сме, само в медиите ни преписват някакви интриги. Нито аз, нито тя обръщаме внимание на такива глупости“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати