Меню

Избрани новини

Музика

Жана Бергендорф с амбиция да спечелят Евровизия в Португалия

Какво мислят букмейкърите по въпроса

Тимът, който ще представя страната ни на Евровизия 2018 се подготвя за неизменна победа, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

„България най-накрая ще спечели „Евровизия”! Тази година имаме уникален проект и хората ще го оценят. Божа работа е всичко”, самоуверено заяви певицата Мария Димова, която ще бъде беквокалист на Жана Бергендорф, пише ХотАрена.

Тя е част от групата, Equinox (Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов, Джони Манюел и Трей Кембъл), които ще се състезават с още 42 страни с песента „Bones“.
„Композиторът Борислав Миланов се свърза с мен чрез Фейсбук и ме покани да бъда беквокалистка на Жана. Ще изпълня фолклорните мотиви. Няма да бъда на сцената, а зад нея. Гласът ми ще се чува, но аз няма да се виждам. Това е предложение, което не се отказва”, споделя още Мария.

Мария Димова ще бъде беквокалист на Жана Бергендорф зад кулисите

„Песента е уникална, а изпълнителния състав е внимателно подбран. Това е гаранция за представяне на високо ниво. За мен е чест и гордост да съм част от това”, разкрива още тя.
Дали обаче букмейкърите са на същото мнение. Обикновено сайтовете за залагания познават на 90 % в коефициентите за подреждането в Топ 10.

На този етап най-голям шанс за победа според тях има песента на Израел, с която вече LifeOnline.bg вече ви запозна.

След Израел те подреждат Естония, Чехия и на четвърто място след тях е България.

В другата класация обаче сме още по-назад наредени на 7-мо място след Израел, Естония, Швеция, Чехия, Белгия и Австралия.

Тази година организатори смятат да наблегнат повече на сценичното представяне на песните, затова те няма да монтират наложилите се в последно време огромни мултимедийни видео стени за гръб на сцената.

Така победата до голяма степен ще зависи и от ефектното сценично представяне на участниците, коментират специалисти по Евровизия пред LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати