Меню

Избрани новини

Звездите

Любо от „Те“ печели на гърба на Васко Кеца?

Участията на Васил Найденов намалели, оплаква се звездата

Бардът на родната естрада Васил Найденов недоволства от наглостта на по-младия си колега Любо Киров, научи репортер на LifeOnline.bg. Любо, който много мрази да го наричат "Любо от "Те" редовно пее по на своите клубни изяви хитовете на Васко Кеца.

Този факт дразнел много Найденов, защото според него, когато Любо изпълнявал хитовете "Адаптация", "Телефонна любов", "Сбогом, моя любов" и "По първи петли", това обезсмисляло неговата работа.

"Като той ги пее по участията си, моята работа спада. Заведенията ще предпочетат да го канят него, защото хонорарът му е по-малък, а и е универсален изпълнител, който може да изпълнява включително и мои песни и публиката да е доволна", недоволствал изпълнителят на „Синева“.

Той сън не спял за да измисли начин да забрани на колегата си да изкарва пари на негов гръб. Още повече, че Любо хитро ги представял по участията си абсолютно акапелно и реално Васил е с вързани ръце и не може дори да го подведе под съдебна отговорност.
Навремето Кеца и Любо от „Те“ бяха в доста близки отношения, самата легенда неведнъж е помагал с насоки, съвети, пък и със връзките си на прохождащия певец. Двамата много често са забелязвани в компанията на Камен Воденичаров с когото са близки дружки.

На днешен етап обаче, отношенията са им близки до поговорката „Приятелството си е приятелство, ама сиренето е с пари“.

"От алчност всеки е озверял като вълк. Не се напечели Кеца, само ламти за пари", коментират в гилдията им.

Задмина Мария ИлиеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза