Меню

Избрани новини

Клюкарник

Васко Кеца се вози в 100 бона

Снимка: Facebook

Импресариото му докарало параноя

Емблематичният музикален изпълнител Васил Найденов отскоро се вози в доста луксозен и скъп автомобил. Лимузина BMW, модел от 2016г. на стойност малко над 100 000 лева развозва звездата до желаните дестинации, пише ПИК.

Возилото е от хитовия модел 550i - ексдрайв на немската марка. Без екстрите може да се поръча за 50 бона в евро. Импресариото на певеца - Ивайло Манолов е забелязан зад волана на автомобила, с който закарал приятеля си Васко на обяд миналата седмица в хитов ресторант в покрайнините на столицата.

Мениджърът внимателно и умело паркирал, за да не направи някоя драскотина. Найденов имал свидетелство за управление на автомобил от десетилетия насам, но тъй като не шофира, вече е изтекло. 

Още от 90-те години Кецът разчита на шофьорските умения на Ивайло Манолов, който го вози навсякъде, където е необходимо. Независимо дали става въпрос за супермаркет или някоя участие по морето.

Преди години на естрадния певец му било много забавно, когато Манолов натиска по-сериозно педала на газта. Сега, може би заради възрастта, е започнал да развива страхова невроза от подобно шофиране. 

Ивайло винаги карал бързо по магистралата и никога не свалял под 160 км/ч. Певецът обаче сподели за столичен вестник, че го тресе параноя да не стане някоя беля. 

Източник: ПИККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза