Меню

Избрани новини

Риалити

Защо са враждебни една към друга Данчето и Люси?

Съдия и участник в "Капките" не се понасят заради любовен триъгълник

Йорданка Христова недолюбва Люси Дяковска, а сега трябва да я вижда всяка седмица в „Като две капки вода“. Дамите не си говорят от две години, след като дъщерята на Данчето - Ивана Стоичкова открадна гаджето на Люси – келнерката Камелия.

Певиците се увериха, че няма по-добър сценарист от живота, след като и двете започнаха да работят в „Като две капки вода“ и така бяха поставени в ситуация да споделят ежедневието си, пише Уикенд.

Легендата на естрадата е на съдийската маса, докато червенокосата й колега ще трябва да се превъплъщава в редица чужди образи на сцената.

Никой от екипа на риалити предаването не се изненадал по време на репетициите, че двете странят една от друга и видимо избягват опасността да попаднат в една компания.

Истината е, че през годините Христова и Дяковска никога не са били близки приятелки и са поддържали съвсем обикновени колегиални отношения. Поне така беше до 2013 г., когато Люси изживява един от най-тежките си периоди – певачката с огнена коса бе зарязана от любимата си Камелия, която се метна в обятията на Ивана, дъщерята на Данчето. Така любовният триъгълник неволно смразява отношенията между двете певици.

Йорданка се чувствала косвена жертва на лесбо триъгълника и от неудобство избягвала да попада на публични места и светски събития с присъствието на Люси. На няколко пъти музата на Фидел Кастро изказала съжалението си към изоставената певица, но в крайна сметка животът бил такъв – срещи и раздели, и тя заставала на страната на дъщеря си.

Очевидно обаче Данчето и Люси не могат да намерят общ език дори заради любовта към музиката. Хората от екипа на „Като две капки вода” споделят, че двете се държат дистанцирано в шоуто с очевидно неизяснени отношения.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза