Меню

Избрани новини

Фен зона

Шок за зрителите - bTV заменя турския сериал в осем с български

Телевизията изпраща високоценностни послания и качествени програми в отговор на конкуренцията

Националната телевизия bTV е впрегнала всичките си усилия в производството на нов български сериал, който ще се излъчва всеки делник в прайм тайма от 20:00 ч. и трябва да стартира следващият тв сезон.

Това съобщи на нарочно събитие програмният директор на медийната група Маргарита Александрова. Тя заема позицията от авгсут 2014 г. насам, а в периода 2005 - 2009 г. бе изпълнителен директор на GTV, пишат от tvnovellas.blogspot.bg.

Планирано е новата тв новела да има 150 епизода и е топ приоритет в новата програмна схема на телевизията.

До момента са заснети 80 епизода, сега се работи по постпродукцията им и по снимките на следващите епизоди. Продуцент е "MVM" на Михаил Менкаджиев. Александрова изтъкна три основни цели ангажирани за новия сериал: сценарий с история, която да е приемлива за всички възрастови групи, качество близко до киното и първокласни актьори. В главната роля играе  млада актриса, която "се справя прекрасно", по думите на програмната директорка.

Очакванията са поредицата да излезе на екран тогава, когато бъдат завършени и монтирани всички епизоди. Като ориентир бе даден единствено периодът "преди края на тази година". Отреденият часови слот дава и лицето на цялата телевизия - 20 часа в делничен ден. По този начин, независимо от сегашния успех на чуждоезичната продукция "Твоят мой живот", той очевидно не е достатъчен и ще се намери нов път към телевизионната аудитория чрез висококачествен български сериал.

Освен новия сериал, bTV фокусира пролетния тв сезон върху още пет акцента, като се стреми да не работи върху продукции "носещи позитивни морални послания" (очевидно бе визиран риалити форматът "Биг Брадър" по конкурентната НОВА телевизия) надеждите на телевизията са в програмните продукти "Гласът на България", "MasterChef", "Смени жената", нов програмен слот през уикенда в 15 ч., любими ретро български филми и сериали, и качествен кинофилм в събота вечер от водещ кинопроизводител.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати