Меню

Избрани новини

Афиш

Дует "Ритон" с благотворителен концерт в Пловдив

Гледаме „Музика и любов“ в Античния театър на 29 май

Концертът на дует "Ритон" в Пловдив ще премине с благотворителна нотка. Градът под Тепетата е втората спирка от националното турне на дуета "Музика и любов", а изявата им в Античния театър е на 29 май, научи репортер на LifeOnline.bg от Фейсбук страницата им.

Част от приходите от концерта, дует "Ритон" ще дарят за изграждането и подпомагането на Младежка зона за активно гражданство - инициатива на Община Пловдив. В пет поредни години Дирекция "Спорт и младежки дейности", съвместно с неправителствени и младежки организации, организира Седмицата на благотворителността - инициатива, чиято цел е набиране на средства за подпомагането на различни обществено значими каузи.

Центърът "Младежка зона" ще предлага обучение на младежи като активно гражданство, доброволчество, ще бъде място за срещи на формални и неформални младежки лидери за развиване на филантропски дейности в полза на различни социално уязвими групи. Това ще бъде второто благотворително събитие в рамките на седмица, на което "Ритон" ще участва.

Седмица по-рано дуетът ще пее безвъзмездно и на големия концерт в "Арена Армеец" - "Ние обичаме България" в подкрепа на Панорама "Плевенска епопея 1877 г."Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза