Меню

Избрани новини

Музика

Тайната е разкрита – ето с коя легенда Криско прави дует (снимка)

Рапърът провокира феновете си да отгатнат кой ще му партнира в новия проект

Голямата загадка, която гложди родния музикален шоубизнес от седмица насам е разгадана предсрочно – Криско пуска дует със Слави Трифонов, пише ХотАрена.

На 22 март рапърът отправи предизвикателство към феновете си – публикува фото, с което съобщи, че през месец април ще излезе колаборация между него и друг изпълнител.

Може ли да познаете с кого?“, хвърли ръкавицата Кристиян Талев. На кадъра дуетният му партньор е изразен само чрез черен силует. Хитър ход от страна на Криско, който съумява да вдигне шум около предстоящия проект, тъй като се изляха куп коментари с предположения.

Няколко дни по-рано той заяви в интервю, че ще пусне дует с легенда в българската музика. Репортерът, който го интервюираше, веднага изрази съмнение, че вероятно става дума за Лили Иванова. Певецът не пожела да разкрие подробности. От снимката, която пусна обаче - стана ясно, че е мъж, а не жена. 

Доста фенове предположиха, че става дума за Слави Трифонов, тъй като силуетът от кадъра изглежда гологлав. Сигурни източници на HotArena потвърдиха, че именно той партнира на Криско в песента „Гледай как се прави“.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати