Меню

Избрани новини

Музика

Тайната е разкрита – ето с коя легенда Криско прави дует (снимка)

Рапърът провокира феновете си да отгатнат кой ще му партнира в новия проект

Голямата загадка, която гложди родния музикален шоубизнес от седмица насам е разгадана предсрочно – Криско пуска дует със Слави Трифонов, пише ХотАрена.

На 22 март рапърът отправи предизвикателство към феновете си – публикува фото, с което съобщи, че през месец април ще излезе колаборация между него и друг изпълнител.

Може ли да познаете с кого?“, хвърли ръкавицата Кристиян Талев. На кадъра дуетният му партньор е изразен само чрез черен силует. Хитър ход от страна на Криско, който съумява да вдигне шум около предстоящия проект, тъй като се изляха куп коментари с предположения.

Няколко дни по-рано той заяви в интервю, че ще пусне дует с легенда в българската музика. Репортерът, който го интервюираше, веднага изрази съмнение, че вероятно става дума за Лили Иванова. Певецът не пожела да разкрие подробности. От снимката, която пусна обаче - стана ясно, че е мъж, а не жена. 

Доста фенове предположиха, че става дума за Слави Трифонов, тъй като силуетът от кадъра изглежда гологлав. Сигурни източници на HotArena потвърдиха, че именно той партнира на Криско в песента „Гледай как се прави“.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати