Меню

Избрани новини

Риалити

Криско зарибява моделки с работа в неговия лейбъл

Обещава им слава и пари със поробващ договор, не подписвайте преди консултация с адвокат

Внимание момичета!

Рапарът Криско е на път да се превърне в мъжката Саня Армутлиева – продуцента, чието име се превърна в синоним за жестоки договори и извиване на ръцете на артистите си с робовладелско експлоатиране и захвърляне след година две капиталистическа употреба, научи репортер на LifeOnline.bg.

Скаутите на “Adamand records”, както габровеца кръсти лейбъла си, са активизирани да зарибяват популярните млади инфлуенсъри (от женски пол) с над 20 хиляди последователи в социалните мрежи.

Алчният продуцент е дал задача на хората си да се свързват с всички красиви модели или просто ефектни момичета и да ги убеждават да подпишат мениджърски договор с фирмата му.

Сподвижниците на Криско увещавали момичетата, че ще ги направят още по-известни. Предлагали им да се снимат полуголи в музикални клипове за смешни пари и да им уреждат участие в реклами, както и да се разпореждат с платените постове в техните профили с десетки хиляди последователи.

В договора с валидност три години, състоящ се от три страници, се посочват единствено задълженията на модела, като в него не фигурират никакви права или други допълнителни клаузи. Не са упоменати и задълженията на „мениджъра“, нито финансовите параметри на отношенията им, сигнализираха на редакционната поща на LifeOnline.bg, наши читателки.

Не се знае колко наивни жадни за слава девойки са подписали поробващият договор, който ще спъне развитието им и ще ги върже за три години към фирмата на Криско.

Нашият съвет е преди да подписвате какъвто и да е договор да се съветвате с личен адвокат.

МАрия Илиева и Атанас КолевКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза