Меню

Избрани новини

Пикантерии

Михаела Филева остави Павел в миналото! Ето хубавецът, който го замести в сърцето й (снимка)

Снимка: Фейсбук

Романтичната певица хлътна по чаровен поет

Красивата Михаела Филева окончателно е сложила край на отношенията си с рапъра Павел и не закъснява да го замени, пише Телеграф. 


Павел и Михаела се ту се разделяха, ту се събираха през последните 12 месеца, но сега краха в тяхната връзка е окончателен, а според фенове на Филева, тя е намерила място в сърцето си за друг мъж. 

Ексфакторката сподели картинка, на която се вижда как двама влюбени четат книга. „Любов и четене“, написа изпълнителката под нея. Последваха много коментари, като част от тях гласят, че това не е ръката на Павел, тъй като липсват татусите.

С кого чете книжка влюбената Михаела Филева?

В отговор друг почитател коментира: „Това е поетът Димитър Калбуров“. Михаела мълчи по въпроса дали това е истина, тъй като до този момент двамата не са се появявали заедно на светски събития.

Факт е обаче, че певицата има симпатии към младия поет, известен от „Пощенска кутия за приказки“. Михаела е доста активна в профила на Калбуров където харесва почти всяка негова публикация.

Запознати до него споделят, че двамата се запознали през лятото по време на турнето "Пощенска кутия за приказки“, където Михаела била поканена да чете заедно с други нейни колеги. Така любовта между тях пламнала, цитира изданието ХотАрена.

Ако това е истина, назрява нова мода сред певиците да се захващат с пишещи мъже, образовани, интелигенти и загадъчни. Припомнете си, че Дара има връзка с писателя Константин Трендафилов.Коментари (1)

TypeHyday vrp play online casino
28.08.2019 00:28 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати