Меню

Избрани новини

Музика

Тина Търнър получава почетно отличие на наградите „Грами“

Церемонията празнува 60-годишен юбилей, награда ще получат и Queen

Певицата Тина Търнър е избрана да получи почетна награда на тазгодишната церемония по връчване на Грами, съобщава сп. Билборд. Тази чест по традиция се пада на изпълнители с изключителни приноси в музикалната история. 

Освен мегазвездата, разписала се с участие във филми като "Лудия Макс 3" и "Последният екшън герой", специален приз ще грабнат рок титаните Queen и Нийл Даймънд

За принос в развитието на музикалната индустрия ще бъдат наградени още филмовият композитор Джон Уилямс, предприемачът Сиймор Стайн и посмъртно промоутърът Бил Греъм.

Ед Шийрън и Бионсе
 

„Тазгодишните реципиенти на призовете за специални заслуги представляват елитна група от легендарни изпълнители, творци и визионери. Постиженията на всички тези личности са забележителни и завинаги ще останат част от музикалното наследство“, заяви президентът и главен изпълнителен директор на американската Национална звукозаписна академия Нийл Портнау.

Церемонията по връчването на наградите Грами празнува юбилей – 60 години. Бляскавото събитие ще се проведе на 28 януари в зала Медисън скуеър гардън в Ню Йорк.

Джей ЗиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза