Меню

Избрани новини

Музика

Пред екрана! Коледа с дует „Ритон“, Веско Маринов и Мадона

На 24 декември БНТ1, Планета и bTV излъчват концерти, NOVA коледни филми

С дует "Ритон" и Веско Маринов телевизиите започват празничната си програма за Коледа идния уикенд. Обичаният дует ще прикове вниманието на зрителите на БНТ 1 на Бъдни вечер, 24 декември.

Държавният канал ще излъчи мегакпектакъла "Музика и любов", с който на 18 октомври "Ритон" празнува 40 години на сцената.

Шоуто в Зала 1 на НДК впечатли присъстващите с уникална мултимедия, а сега да я зърнат ще имат възможност и зрителите. От 12.30 ч. в ефира на БНТ ще прозвучат 10-те нови песни, сред които "Безумна любов" от Тончо Русев, "Празник" (по текст на Йоана Мирчева и музика на Митко Гидишки), "За последен път ти повтарям", "Златен Ритон" - песента, която даде името и на новия албум на дуета, и още...

Телевизия "Планета" и "Планета HD" пък включиха в програмата си последния концерт на Веселин Маринов "Представи си...". Бардът от Полски Тръмбеш ще се вихри от сцената на Зала 1 на Бъдни вечер - по "Планета HD" от 20 ч. и по другия канал на "Пайнер" на следващия ден от 12.30 ч. 

Тази година изпълнителят на "Горчиво вино" изнесе два концерта в НДК - на 23 и 24 ноември. Появиха се обаче коментари, че билетите са били изкупени предварително и раздавани на килограм след това. 

Btv ще излъчи концерта на Стефан Диомов „12 коледни картички“ от 13,30, а NOVA са предвидили филми на коледна тематика, но от 20,00 ще излъчат Коледен концерт на Х Фактор.

Феновете на Мадона пък могат да се насладят на концерт от турнето й Rebel Heart по HBO от 14,30 ч.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза