Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гаджето на Веско Маринов хулиганства във Варна

Изпада в истерия заради чанта

След като Веско Маринов поплака за бившата си Цветка, стана ясно защо. Настоящата му любовница Веселина Пеева явно е с доста буен нрав и неща като „факти“ не й минават. С приповдигнато самочувствие от известния си партньор, блондинката няма никаква свян да вдига скандали. Последният такъв е във варненски магазин за чанти, като инцидентът почти да завърши с арест, съобщи в. „Телеграф.“

В началото на майските дни, дегизирана с тъмни очила и шапка, добричлийката влязла с гръм и трясък в бутик в центъра. Побесняла, че е закупила кофти чанта, моментално започнала да крещи на клетите продавачки, които се видели в истинско чудо. Момичетата обяснили, че дамата може да върне закупената чанта, ако пази косов бон. Предполагаме, че Веселинчето изхвърля бележките, защото никой  не й държи сметка и си продължава смело напред. Обаче ако се върне да връща-тогава наистина й трябва тази бележка. Въпреки това ,заплашила, че няма да си тръгне без да получи нова чанта, в замяна на предишната и тропнала с крак. Когато обаче крясъците зачестили и други клиенти дори не смеели да влязат в магазина, консултантките се принудили да се обърнат към полицията. Това намерение укротило половината на Веско и тя се изнизала бързо, бързо от там.

Позовавайки се на свои източници в „Пайнер“, в.“Телеграф“ посочва, че на Маринов му е неудобно от поведението на гаджето му.
Наскоро направила и друг скандал в частно училище във Варна. Веселина не живее с децата си, поверени на баща им. Според съдебно решение има право да ги вижда само в определени дни и часове през седмицата. Тя обаче пожелала да види сина си в друг ден, с което внесла напрежение и разстроила детето. Срещу нея е подадена жалба в прокуратурата и в Агенцията за закрила на децата, разкриват близки до жената. , източник: БлицКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати