Меню

Избрани новини

Звездите

Бомба в поп средите! След скандалните разкрития на Наско и Лора за Мишето Филева настъпи гробна тишина! (видео)

Двамата разказаха за мръсните номера, които звездите си въртят по време на съвместни концерти

Поп изпълнителите изпаднаха в тих ужас, след като се замислиха какво още могат да разкажат Лора Караджова и Атанас Колев за нещата от кухнята на родния музикален бизнес.

Припомнете си, че както първо LifeOnline.bg писа, двамата ВИП съквартиранти обсъдиха отношението на Михаела Филева към тях без да подозират, че целият им разговор се излъчва на живо по телевизията в ефира на Биг Брадър.

Публикуваният видеозапис беше изтрит, но по-късно се появи негово копие в руски сайт за видео споделяне.

Освен тази задкулисна реакция, почти никой от поп средите не си позволи да коментира думите на самосиндикалните изпълнители за Михаела Филева.

Единствен се изтърва фотограф, който работи с Филева, но и той бе „помолен“ да изтрие поста си малко по-късно, научи репортер на LifeOnline.bg.

Всички останали направиха това, което най-често правят щраусите – заровиха глави в пясъка сякаш нищо не се е случило и  оставиха вирнати оголените си седалища на показ.

В разказа си Наско обясни мръсните номера, които Филева и компания му въртели по време на турнето на газирана напитка. 

Тя дори му казала „Момченце, ти трябва да си знаеш мястото… Разбра ли?“, гневът й бил предизвикан от факта, че Наско пее след нея почти в края на концертите, когато на сцената се качват най-големите звезди на турнето.

Лора Караджова също има куп истории от въпросните турнета през годините и мръсните номера, които Мишето Филева й въртяла.

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза