Меню

Избрани новини

Пикантерии

Камасутра! Папи Ханс вдигна крака под Наско Колев - така ли правят хетеро мъжете? (видео)

Очакваме „ВИП Брадър“ да продуцира тяхната целувка в поредния сериал

Константин Трендафилов нашумял с артистичния псевдоним Папи Ханс не пести сили за да бъде във физическа близост до младия рапър Атанас Колев, констатираха читатели на LifeOnline.bg.

Изобретателността на палавника стигна до нови висоти, след като без всякакъв сексуален подтекст, той намери начин да накара Наско да му се „качи“, докато той е вдигнал крака като разпасана ученичка.

Запаленият по фитнеса и перфектното си тяло Папи реши, че всичките предоставени фитнес уреди в Къщата на Биг Брадър не са достатъчни за неговата трнировка и накара Наско да му бъде „жива“ тежест.

Трендафилов легна само по шортички под слънчевите лъчи и поиска от Наско да се отпусне с цялата си тежест върху краката му, ползвайки за опора неговите ръце.

Така лице в лице, поетът „тренира“ свивайки и изтласквайки тежестта и вдишвайки дъха на бившия баскеболист.

Цялата ситуация с импровизираната тренировка се оказа абсолютен фарс, защото нямаше нищо общо с фитнеса, а гледката на двете голи мъжки тела предизвикаха асоциация с някаква разновидност на поза от Камасутра за мъже.

Усещането за хомоеротика бе подсилено от възгласите на удоволствие от Наско „еб*си кефа“, а стоновете на пъшкащия под тежестта му Папи, могат да озвучат нискобюджетен филм за възрастни.

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Припомнете си, че зрителите забелязаха още в началото на ВИП Брадър, че близостта между поета и рапъра се увеличава все повече от ден на ден.

В началото, феновете на шоуто констатираха, че Наско и Папи бързо се сприятелиха.

Двамата постоянно седят един до друг, разказват си истории и са почти неразделни в мисиите, в скандалите с Кулагин, във всичко.

С престоя им в Къщата на Биг Брадър, дистанцията се скъси още повече, когато трендафилът на Папи цъфна в леглото на бъдещия гинеколог, въпреки че поетът е поискал по договор с продуцентите да е отделен от останалите съквартиранти и да има собствено легло и санитарен възел.

Странно, че при наличието на толкова свободни кревати, Наско дели матрак с яко хъркащия пеещ поет и спи спокойно сякаш не чува нищо.

Сега вече запаленият фитнес маниак се сближи тотално физически с бившата секс играчка на Мария Илиева сплитайки пръсти в неговите и вдигайки разкрач под бедрата му.

Тук си задаваме логичния въпрос: Така ли правят хетеросексуалните мъже?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати