Меню

Избрани новини

Пикантерии

Атанас Колев показа на коя част от тялото му най-много се е радвала Мария Илиева (видео)

Рапърът от Варна се разсъблече в Инстаграм

Бившето гадже на Мария Илиева и финалист от „Х Фактор“ Атанас Колев е много активен в социалните мрежи и непрестанно провокира феновете си, видя репортер на LifeOnline.bg.

Рапърът, който за известно време беше секс играчка на шефката си, сподели стори разкриващо причините попрезрялата певица да си падне по 16 години по-младия изпълнител.

В кратко „бумеранг“ видео Колев се пусна само по пешкир, показвайки стегнати плочки и дори нещо повече.

Бъдещият гинеколог показа, че е доста надарен, факт, който внушителната подутина на хавлията му издава и явно именно на големия инструмент се е радвала най-много прочутата със сексуалния си апетит бивша негова продуцентка.

По време на тяхната връзка, камериерка във варненски хотел разкри, че Илиева редовно заключвала невръстния тогава Наско в хотелската стая и му се „радвала“ с часове.

Сладострастните стонове на певицата, която може да е майка на баскетболиста, отеквали по хотелските коридори, а персоналът се чудел какво да обясни на семействата отседнали там.

Мария Илиева и 18 годишния Атанас Колев

За никой не е тайна, че 40 годишната певица си пада предимно по млади момчета, но от време навреме залита и по заможни господа без значение  на тяхната възраст…“, коментират запознати със сексуалния живот на кугърката.

От както е свободен електрон, Атанас Колев прави музиката така както си я представя и вади парчета много по-често от позабравената си шефка.

Паралелно с музикалната си кариера рапъра учи медицина в родната Варна.

Припомнете си, че след Х Фактор Атанас Колев беше част от лейбъла на Мария Илиева, както и нейн любовник.

След около 18 месеца съвместна работа двамата се раделиха, а Колев разкри мръсните схеми и лицемерието в родните музикални среди в няколко поредни песни.

Репортер на LifeOnline.bg дочу, че готви дует с фолк певицата Галена, и че Криско сериозно се е амбицирал да го придърпа в своя лейбъл.

Засега потвърждение на тези слухове няма.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати