Меню

Избрани новини

Клюкарник

Осеменителят смени Мария Илиева с младо гадже

Младокът обикалял Черноморието в компания на изкусителна тинейджърка

Певицата Мария Илиева окончателно се е разделила с бащата на сина си, издават нейни близки. Макар че станаха родители на малкия Александър в края на януари на Георги все още му се живеело и не смятал да се заробва с възрастна жена. 6 месеца след като случайно забременялата певица го направи баща, новоизлюпеният татко вече се фука с нова, по-млада жена, научи репортер на LifeOnline.bg.

Запознати твърдят, че 26-годишният Георги Михайлов има нова дама в живота си и даже не ще да чува за бившата. В момента той обикаля родното Черноморие с гаджето си и не се притеснява, че по този начин дразни Мария. Актуалната тръпка на Михайлов е значително по-млада от Илиева – някъде около 25, и това още повече вбесявало певицата. Тя сипела огън и жупел по адрес на новосформираната двойка и се зарекла да отмъсти на Жоро, който я унизи така грозно, ограничавайки достъпа му до детето.

Донорът на сперма от години живее в Белгия, където учи и работи, а в България се прибира все по-рядко. В момента младокът е на родна територия, но вместо да се посвети на сина си, той се припича по плажовете с актуалната си тръпка.

Отношенията на Мария и Георги се влошиха още по време на бременността й, макар че някои клюкари да твърдят, че те никога не са имали нещо повече от сексуална връзка.

Тогава той изкара близо месец в САЩ, далеч от певицата и развиващия се живот в утробата й. В музикалните среди се носи клюка, че семейството на Михайлов изобщо не одобрявало Илиева за снаха, тъй като е с цели 15 години по-възрастна от него. Родителите му били най-доволни от факта, че с певицата вече са разделени и го насърчавали да я разкара окончателно.

Изпълнителката сама разкри в свое интервю, че с Жоро никога не са делили един покрив и той не участвал активно в живота на детето. Мария все се надявала, че когато синът й порасне, баща му ще поеме своята отговорност, но вероятно това няма да се случи.

Палавият младок не се чувствал готов да бъде родител, но Илиева си наумила да роди от него, понеже била убедена, че хваща последния влак. Когато заченала спонтанно, тя решила да задържи бебето, защото възрастта й напредвала, а шансовете й да стане майка след 40 все повече намалявали.

„Аз имам тежък характер. Властна съм, обичам да доминирам и да се налагам”, обяснява Мария вероятната причина за любовните си несполуки, пише Уикенд.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати