Меню

Избрани новини

Риалити

Уличиха 40 годишната Мария Илиева в изневяра

Певицата влиза в Гласът на България

Мария Илиева успя разгневи почитателите на Х Фактор, научи репортер на LifeOnline.bg.

Наскоро стана ясно, че бившия съдия и ментор от Х Фактор ще предаде шоуто и продуцентите и ще се включи към екипа на конкурентното предаване по btv „Гласът на България“. Това си е равно на изневяра, тъй като името на Илиева винаги се е свързвало с шоуто на NOVA, макар и вече да не е активен съдия, тя е чест гост и помощник в предаването.

В предстоящите на 22 април вокални двубои, участници от отбора на Поли Генова ще излязат на сцената като дует, но и в конкуренция помежду си, с изпълнение на две хитови песни на Мария Илиева - "Чуваш ли ме" и "Минало". Работещата родилка ще присъства на репетициите на младите певци, за да им даде ценни съвети и напътствия. Досега във вокалните двубои в пети сезон на „Гласът на България“ 12 уникални гласове надпяха конкуренцията.

Мария Илиева и Атанас Колев

Четирима изпълнители бяха откраднати и смениха отборите си. Калина Енчева беше взета от Иван Лечев, Рафаел Пашамов продължава в силния отбор на Графа, Оливия Николова отива на супер битките в тима на Камелия, а Анна Азатян вече е в отбора на Поли Генова.

В неделната вечер битката продължава, а напрежението става все по-голямо. Всеки треньор има право на една последна кражба, като само двама от тях ще оползотворят тази възможност в предстоящия епизод на риалитито.

Междувременно при скорошно интервю Мария Илиева призна, че избрала името на бебето си без да го посвещава на баба му и дядо му. Българските традиции повеляват, че първородния син трябва да носи името на дядо си по бащина линия. Илиева обаче явно е решила да не уважи родители на осеменителя си Георги Михайлов.

Мария Илиева и Атанас Колев

С това неглижиране тя още един път показва, че няма планове да поддържа връзка със семейството на бащата, както и най-вероятно с него, тъй като той ще продължава да прави покриви в Белгия, а тя халтури по кръчмите у нас.   

Мария Илиева Vs Атанас КолевКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати